22 kW-lader

Indholdsfortegnelse

Oplad bilen hjemme med en 22 kW-lader

Har du en elbil, så skal denne også kunne lades op. Derfor er det en god idé at anskaffe dig en 22 kW-lader, som sørger for hurtig opladning.

Du er fremtidssikret med en 22 kW-lader

Med en 22 kW-lader frem for en mindre model er du fremtidssikret, da en 22 kW-lader i hjemmet passer til alle elbiler og er kraftig nok til at lade selv de største batterier op på de timer, du er i hjemmet.

Køb en ladeboks til elbil på 22 kW

Du kan vælge enten at leje eller købe en 22 kW-ladestation, og det er meget forskelligt, hvad der passer til dine individuelle behov. Generelt er det selvfølgelig en del dyrere at købe din egen 22 kW-lader til hjemmet, og her skal du regne med en installationsudgift på omkring 5.000 kr. samt en udgift på op til 10.000 kr. for selve laderen. 

Der er fordele ved at leje en 22 kW-lader

Hvis du lejer en ladeboks, kommer du af med en del mindre, men i stedet er du nødt til at binde dig til et abonnement. Der er dog mulighed for refusion, når du vælger at leje en 22 kW-lader.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan du bruge stikkontakten til at oplade i stedet for en 22 kW-lader?

Det frarådes af Sikkerhedsstyrelsen at bruge din stikkontakt til at lade din elbil op med, da der er en stor risiko for overophedning og brand. Den normale stikkontakt er nemlig ikke beregnet til den høje belastning i så mange timer, som det kræver at oplade en elbil.

Kan du selv installere en 22 kW-lader?

Det er ikke lovligt selv at installere en ladeboks til elbil på 22 kW uanset dens størrelse. Derfor er det vigtigt, at du får en autoriseret elektriker ud for at ordne opgaven. Så er du også sikker på, at både eltavle, kabler og eludtaget ved bilen er i orden og sikkert.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.