ABB ladestander

Indholdsfortegnelse

Ladestandere fra ABB

Èn af vores samarbejdspartnere er ABB. ABB tilbyder løsninger til både private og til virksomheder. Vi hjælper dig her på siden med at finde forskellige ABB-ladere, så du kan gøre et godt køb, når du skal have en ny ladestander til elbil. Vi hjælper dig også til at blive klogere på ABB’s ladestandere ved at sammenligne de forskellige produkter. På denne måde får du mere information omkring, hvilken ABB-charger du har behov for. 

Hvad er ABB for et firma?

ABB er et enormt selskab, der har hovedsæde i Schweiz. Herfra udvikler de automationsteknologier til mange forskellige andre virksomheder, men de producerer altså også ladestandere til både virksomheder og privatpersoner.

Også i Danmark har ABB flere forskellige afdelinger, og mange hundrede ernærer sig ved at arbejde for selskabet her til lands. ABB er således et større internationalt fællesskab, som er med til at gøre en indsats for den grønne omstilling og også til at gøre livet så nemt som muligt for dig som elbilist. Du kan derfor med god samvittighed købe en ABB-lader.

De mange ladeløsninger fra ABB

ABB leverer ladestandere til mange forskellige transportmidler. Derfor kan du både købe produkter, der kan bruges på en lang række forskellige arbejdspladser. ABB sælger eksempelvis produkter til elbiler, ellastbiler, elbusser osv. Skulle du eksempelvis arbejde som vognmand i et større firma, hvor I kører i ellastbiler, kunne en række ladestandere fra ABB måske være en ideel løsning for din arbejdsplads.

Der sælges dog også forskellige ABB-ladestandere til privat forbrug. Og her er der flere forskellige produkter, som du kan nyde godt af. 

Ladestandere fra ABB med forskellige kW

Der er som sagt flere forskellige produkter fra ABB, du kan tilegne dig. Du kan eksempelvis købe en ABB Terra med 11 kW. Denne vil i de fleste tilfælde være ideel til privatforbrug. Der er dog også en ABB Terra med 22 kW. Helt lavpraktisk kan man sige, at det afhænger af din bils batteri, hvilken slags ladestander du har behov for. Derfor er det altid et godt råd, at du sætter dig ind i tingene omkring din elbil, så du er bedst muligt klædt på til dit køb af ladestander. 

Hvis du eksempelvis skal bruge en ABB-ladestander med 22 kW, får du også andre fordele med. Der er nemlig mulighed for at forbinde ladestanderen til internettet, og på denne måde kan du bruge en specielt udviklet app, der vil fortælle dig, hvornår strømmen er billigst. Det er super smart og meget nemt at styre. Således er der gode penge at spare. Der er også mange andre funktioner, du kan benytte dig af.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg selv foretage installation af ABB-ladestander?

Nej, ikke medmindre du selv er godkendt elektriker. Arbejdet skal altid udføres af en sådan, og hvis du selv forsøger dig, bryder du faktisk loven.

Hvor kan jeg købe en ABB-ladestander?

På Tjeklader.dk kan du se en liste over forhandlere, der tilbyder ABB-ladestandere online. Sammenlign priser og udbydere gratis.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.