Ampera

Indholdsfortegnelse

Ampera-abonnementer gør det nemt at lade op hjemme

Ampera er en professionel ladeoperatør, som arbejder sammen med kvalitetsbevidste leverandører af ladestandere som norske Easee. Bag Ampera finder man en miljøingeniør og et par biologer, som alle er passionerede omkring den grønne omstilling, og som ønsker at levere ladeløsninger, der både er gode for miljøet og for den enkelte forbrugers pengepung. 

Det skal være nemt og helst også billigt at lade elbilen op derhjemme, og med Ampera er det netop dette. Har man et normalt kørselsbehov på omkring 20.000 km om året, så er der penge at spare med en Ampera-ladeløsning derhjemme. Et Ampera-abonnement har en billig månedlig ydelse, hvor man samtidig kan nyde godt af Amperas service og support. Samtidig er Ampera godkendt til refusion af elafgiften til den strøm, der bruges på at lade bilen op.

Ampera tilbyder refusion af elafgiften på strøm til elbiler

For at drive den grønne omstilling har et politisk flertal stemt for at forlænge ordningen om refusion af elafgifterne indtil 2030. Det betyder altså, at de penge man bruger på strøm til ens elbil refunderes – dog kun, hvis man bruger en godkendt ladeoperatør som fx Ampera. Man betaler som udgangspunkt selv for strømmen, men har man et Ampera-abonnement, så refunderes den fulde elafgift. 

Ampera-ladeløsninger med Easee-ladeboks

Når man vælger at få installeret en lader til sin Ampera-elbil, så får man en flot designet Easee ladeboks, der byder på et lækkert og enkelt design. Designet vil passe ind i enhver dansk garage. Boksen er nem at bruge, fylder meget lidt og er fremtidssikret med 22 kW opladning og mulighed for at tilkoble to yderligere ladebokse. Boksen er produceret i Norge og er utrolig sikker at bruge. Der kan fx ikke bruges mere strøm i ladeboksen, end ens installation har til rådighed.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er der nogle offentlige Ampera-elbilladere?

Det er ikke kun i privaten, at man kan nyde godt af Amperas ladeløsninger. Ampera har mere end 50 offentlige ladepunkter. Ladepunkterne kan tilgås via Monta-appen, og man har muligheden for at betale for strømmen med de penge, som man har fået fra Ampera i refusion fra sine egne opladninger.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.