AUDI lader

Indholdsfortegnelse

Audi-ladebokse over hele Europa

Når du skal på farten i en Audi, uanset om det gælder turen rundt i Danmark eller rundt i Europa, så er du godt stillet. Med e-tron charging service har du nemlig adgang til over 300.000 ladestationer i hele Europa, hvor du kan finde en lader til Audis el- og hybridbiler.

Audi-ladestation derhjemme

Det er altid en god iée at få installeret en ladestander derhjemme, så du om morgenen kan vågne op til en fuldt opladet bil. Der findes ikke deciderede Audi-ladebokse på markedet, så her skal du ud og finde en fra et andet mærke.

Audi-ladeboks i samarbejder med Clever

Audi samarbejder med Clever om at tilbyde Audi-ladestationer, hvor du med et abonnement til fast månedlig pris kan lade bilen ubegrænset op.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er der en app, som kan vise Audi e-tron-ladestationer?

Hvis du skal ud på længere ture og har brug for at finde en lader til Audi undervejs, kan du gøre brug af myAudi-appen, der viser både Audi-ladebokse og ruter derhen foruden andre detaljer.

Kan du bruge Ionitys lader til Audi?

Audi-el- og hybridbiler har adgang til Ionitys veludbyggede ladenetværk, og derfor kan du godt bruge Ionitys lader til Audi. Deres højt ydende stationer sørger for 150 kW opladning, så du er klar igen på en halv time.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.