AURA ladeboks | Sammenlign priser på AURA el-ladere

Indholdsfortegnelse

Udfyld formularen og få tilbud fra flere udbydere på ladebokse. Det er gratis og uforpligtende. 

Få en AURA-ladeboks

AURA er et energiselskab, der tager medansvar for bæredygtig og grøn omstilling i Danmark. De brander sig på, at alle skal have let adgang til en ladestander, og det gælder både i byerne og de mindre lokalsamfund. Derfor tilbyder de også, at du kan få en AURA-el-lader på din bopælsadresse. 

En AURA-elbil-lader er produceret af Zaptec. Det er en smart lille ladeboks, der kan lade med en effekt på enten 11 eller 22 kW. En ladeboks fra AURA kan benyttes via ladekort eller AURAs egen app og passer til alle bilmodeller, om det så er hybridbiler eller rene elbiler. 

Når du køber en ladeboks fra AURA til elbil, ejer du ladeboksen. Dog tilknyttes du deres faste serviceaftale med en bindingsperiode på seks måneder. Priser og bestemmelser vil blive gennemgået herunder. 

AURA-ladeboks til elbil – kan det være din løsning?

Du kan enten købe en AURA-el-lader enten med eller uden elaftale. Køber du en AURA-ladeboks med elaftale, koster laderen dig 9.999 kr. med installation. Foretrækker du selv at vælge din elaftale, og ønsker du ikke at være elkunde ved AURA, koster ladeløsningen med installation 11.499 kr. 

Begge ladeløsninger har en bindingsperiode på AURAs serviceaftale på seks måneder. Det månedlige faste serviceabonnement koster dig 79 kr. og betales først, når din ladeboks fra AURA er installeret. Det betyder, at du sagtens kan bestille din ladeboks, før du har fået din elbil. Bestiller du inden, kan du selv vælge, hvornår du vil have din AURA-elbil-lader installeret. 

Derudover får du gennem AURA adgang til en app, hvor du kan administrere din ladning og se tilgængelige ladestandere nær dig. 

AURA-el-lader

Hvis du vælger at blive elkunde ved AURA gennem din ladeløsning, kommer du automatisk på AURAs FlexEL-aftale. Det betyder, at prisen for den el, du bruger, varierer time for time, hvilket giver dig muligheden for at lade din elbil, når det er billigst og grønnest. 

Derudover får du ved AURA også mulighed for at opnå 100 % elrefusion. Denne refusion ligger i 2022 på 1,12 kr./kWh og gælder for begge ladeløsninger, uanset om det er med elaftale eller ej. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Udskifter AURA-ladeboksen min eksisterende el-lader?

Har du allerede en ladeboks, kan du få AURA til at afinstallere denne, når du bestiller en ny ladeboks fra AURA. Det er kvit og frit.

 

Hvordan lader jeg med 22 kW fra en AURA-ladeboks til elbil?

Hvis du ønsker, at din lader til elbil fra AURA, skal levere 22 kW, skal dette tilkøbes. Dette gøres ved bestilling eller kontakt.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.