Carcharge

Indholdsfortegnelse

Carcharge for dig som privatkunde

Carcharge er en virksomhed, der forhandler ladere til elbiler eller hybrider og alt det udstyr, der hører sig til. De brander sig på at forhandle ladere og udstyr hertil til privatkunder uden nogen former for bindinger eller dyre abonnementsordninger. 

Det betyder, at ønsker du ”bare” en lader, og vil du slippe for abonnementer eller bindinger, så kan du via Carcharge købe en lader, hvor ingen af delene følger med. 

Lader og ladetilbehør fra Carcharge 

Carcharge forhandler både vægladere, ladekabler, AC-ladere, DC-ladere, mobile ladere, elinstallationstilbud, adaptere til ladere og standere til elladere fra forskellige leverandører. 

Carcharge uden bindinger 

Ved køb af en lader fra Carcharge får du altså hverken elaftale, bindingsperiode, serviceabonnement eller installation med i købet eller som ekstra og efterfølgende betaling. Du betaler et engangsbeløb for din lader eller dit udstyr, og så kommer det med posten hjem til dig. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg selv foretage installation?

Som udgangspunkt skal du selv stå for, at din nye lader bliver installereret. Via Carcharges hjemmeside kan du blive sat i forbindelse med en certificeret elinstallatør, der kan give dig en pris.

Hvordan får jeg et serviceabonnement?

Du står selv for at få oprettet en serviceaftale ved en ekstern abonnementudbyder.

 

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.