Charge-ladeløsning fra Verdo

Indholdsfortegnelse

Verdo Charge-ladeløsning til private

Verdo er en dansk energikoncern, der arbejder for udvikling af grønne energiløsninger. Med visionen om at reducere CO2-udledning har de skabt Charge, der er et ladestanderkoncept til elbiler og pluginhybrider. Konceptet er en fleksibel abonnementsordning, hvor du køber en ladestander og en ladeløsning, der passer til dine kørselsbehov.

Med en ladeløsning fra Verdo får du en ladestander kaldet Verdo Charge, installation af din nye Verdo-lader og et abonnement, som du vælger ud fra det antal kilometer, du regner med at køre på et år.

Verdo-elbil-lader

Med et Charge-abonnement følger også en Verdo-ladebox. En Verdo-lader til elbil har et minimalistisk udseende, et brugervenligt layout og er designet til at holde til alt slags vejr – også det ustadige danske.

Med en ladestander fra Verdo lader du med en effekt på op til 22 kW, og den koster 5.995 kr. inkl. installation og montering. Har du allerede en forberedt installation, koster montering 2.995 kr. Installationen skal pr. lov foretages af certificerede elinstallatører, fordi elektriciteten kan være personfarlig.

Abonnementsordning fra Verdo Charge

Når du vælger en lader til elbil fra Verdo, skal du samtidig beslutte dig for, hvilket abonnement du vil tilkøbe. Verdo Charge har otte forskellige abonnementer, der er tilpasset antallet af kilometer, du kører om året. Abonnementerne går fra 5.000 kilometer årligt til 40.000 kilometer årligt. Priserne ligger på mellem 224 kr./md. og 749 kr./md.

Der gælder, at når du tegner et abonnement ved Charge, får du hver måned en godtgørelse på 2,10 kr. pr. kWh., hvilket betyder, at du betaler for strømmen hos din el-leverandør, som du plejer. Hvis du efter valget af abonnement kan se, at du kører enten mere eller mindre, kan du frit skifte abonnementsløsning.

Med i abonnementsordningen følger adgang til Verdos Charge-app, der giver dig mulighed for at overvåge dit forbrug, sætte bilen til at lade om natten, dele ladestanderen med andre, tilføje kort og ladebrikker, lokalisere en offentlig Verdo-ladestation og holde øje med din elrefusion for dit forbrugte strøm.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad består godtgørelsen fra Verdo af?

Godtgørelsen fra Verdo består af elafgiftsrefusion og deres gældende tilbagebetalingssats ganget med dit forbrug.

Ejer man laderen, når man har et abonnement og en Verdo-ladestander?

Du ejer ikke din Verdo Charge-ladeboks, når du har et abonnement ved Verdo. Ønsker du at slutte din abonnementsordning, kan du enten købe ladestanderen fri og dermed eje den, eller du kan sende den retur til Verdo.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.