ChargeME

Indholdsfortegnelse

ChargeMe er en dansk virksomhed, som er autoriseret installatør

En af de nye men utrolig populære virksomheder, der tilbyder ladeløsninger til elbiler, er det danske firma ChargeME. Teamet bag har over 25 års erfaring med alt fra den eltekniske verden, og Charge Me arbejder sammen med et hold af autoriserede elektrikere, der sørger for hurtig, sikker og autoriseret opsætning af ladebokse

Firmaet tilbyder både installation af ladestandere og abonnementsløsninger, der blandt andet inkluderer elrefusion, hvilket er efterspurgt af mange ejere af elbiler. ChargeME-ladeboksene er nogle af de mest intelligente løsninger på markedet i dag og er samtidig lavet i et flot design, der passer til den danske minimalistiske stil.

Alt tilbehør til ladestanderen fås hos ChargeME

Når du vælger at bruge ChargeME, så får du ikke bare en flot ladestander installeret. Du får også muligheden for at købe alt det, der skal bruges, når du skal oplade din elbil. Det gælder fx selve ladeboksen, standeren til ladeboksen, en kabelholder og selvfølgelig også selve ladekablet. Du kan også finde nøglebrikker, så du kan styre, præcis hvem der har adgang til din ladeboks. 

ChargeME benytter dig af Easee appen, som giver muligheden for at planlægge, præcis hvornår din elbil skal oplades. Du får desuden et overblik over din forbrug.

Billigt, månedligt abonnement med en ChargeME-ladeboks

Når du vælger en ChargeME-ladeboks, så får du også nogle forskellige muligheder i forhold til abonnementer. Du kan fx vælge at betale din ladestander helt ud fra starten og dermed få et utroligt billigt ladeabonnement. Du kan også vælge at betale lidt mere om måneden og til gengæld få en billigere opsætning af ladestanderen. Slutteligt kan du vælge en løsning, hvor du kan køre gratis op til 25.000 km pr. år for en lidt højere abonnementspris. 

Desuden kan du med et abonnement få refusion. Refusion er en statslig ordning, som betyder, at du kan få din elafgift på den mænge kWh strøm, du bruger til din elbil, refunderet. Det kræver, at du vælger en løsning som med ChargeME, der har en serviceaftale, og som dermed kan tilbyde refusion.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem udfører installationen af ladeboksen?

Når du vælger at få installeret en ChargeME-ladeboks, så er du i trygge hænder. Firmaet arbejder nemlig sammen med autoriserede elektrikere, som udfører installationen og sørger for, at alt virker optimalt.

Kan man få elrefusion hos Chargeme.dk?

Hos ChargeMe.dk tilbydes der elrefusion fra 99 kr. om måneden, hvor du betaler 11.499 kr. for boksen. Alternativt kan du give 279 kr. om måneden, hvor de så ‘kun skal betale 5.999 kr. upfront.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.