Clever ladestander | Sammenlign Clever abonnementer her

Indholdsfortegnelse

Gode ladestandere fra Clever

Hvis ikke du allerede er det, så er det ikke for sent for dig at blive en lykkelig ejer af en el- eller hybridbil. Den mulighed foreligger i den grad endnu. Men hvis du vil have en elbil eller en hybridbil, skal du selvfølgelig huske på alt det andet, der følger med. Eller som i hvert fald potentielt kan følge med. En af disse ting er en ladeboks på din matrikel.

Clever-opladning hjemme

Clever laver mange forskellige produkter. Du kan sagtens få en Clever-ladestander installeret ved dit private hjem eller i dit sommerhus eller dit kolonihavehus. Dette er blot én af de mange løsninger, som Clever tilbyder. På denne måde kan du altid lade din elbil op, når du har lyst. Og ved at kunne gøre det præcis når du ønsker, har du også mulighed for både at spare på strømmen og på regningen. Det er altså både en god investering rent økonomisk og også miljømæssigt.

En Clever-ladeboks behøver heller ikke koste dig alverden. Clever er kendt for at producere produkter af en høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Du har altså ingen grund til at være bekymret for produkterne fra Clever. Vi står gerne inde for, at du ikke bliver skuffet over dit køb. Og hvad en Clever-ladeboks’ størrelse angår, skal du ikke være bekymret. De er ikke så store, at de er til besvær. Hverken fysisk eller æstetisk.

Clevers ladenetværk 

Clever er en af de virksomheder, der har sat flest offentligt tilgængelige ladestandere op i vores skønne Danmark. Der er Clever-ladestationer mange steder. Det har både store økonomiske gevinster for dig som bilist, men det har også store miljørelaterede gevinster for os alle sammen på kloden. Og ladenetværket udvides faktisk hele tiden. Der kommer flere og flere Clever-ladestandere til. Clever-ladestandere, som du kan nyde godt af på farten. 

Du kan lynhurtigt finde dem med Clevers app. Her kan du altid finde den nærmeste lademulighed. Om det skal være den almindelige eller den lynhurtige opladningsmodel, er op til dig. Og Clever-ladeboksens kW vil også fremgå i appen. 

En Clever-lader er i øvrigt meget nem at betjene. Du skal altså ikke være det mindste bekymret for, om du har evnerne til at betjene en lader, når du holder ind et sted for at få strøm på bilen. Og hvis du anskaffer dig en Clever-Go-ladebrik, får du endnu flere fordele med dig. Det er supernemt, det er supersmart, og det sparer dig for en masse bøvl, du alligevel ikke gider at bruge din tid på. Clever-ladeboksens farver vil enten være hvid eller sort efter lyst.

Hvis du har brug for intelligent opladning i tide og utide, skal du prøve at klikke ind på clever.dk og finde deres side, der omhandler Clever Unlimited. Her finder du nemlig et tilbud, der passer perfekt til dig, der har behov for ekstra meget strøm undervejs i en travl hverdag. Clever Unlimited giver dig også mange andre fordele.

Et samlet Clever-abonnement kan være en stor fordel for dig 

Clever er faktisk ikke bare et selskab, der sælger gode ladeløsninger til elbilbrugere. Det er også et decideret elselskab, det leverer strøm til forskellige husstande i Danmark. Og det medfører faktisk en række store fordele for dig som kunde, hvis du vælger både at abonnere på strøm fra Clever og samtidig vælger at bruge en ladestander fra selv samme selskab. 

Et fuldt Clever-abonnement vil især give dig én kæmpe fordel, som mange andre elbilejere vil misunde dig helt op til skyerne. Du kan nemlig samle både din aftale om el og aftale om Clever-ladestander i én samlet løsning, og på den måde vil din refusion faktisk ske automatisk. 

Helt lavpraktisk vil det sige, at i stedet for at du skal søge aktivt om refusion for din elafgift på grund af din Clever-ladestation til din Clever-elbil, bliver din elregning automatisk bare mindre. Det sørger det samlede abonnement hos Clever nemlig for. Du slipper altså for alt det administrative bøvl og bavl, fordi du tegner et samlet medlemskab hos et selskab, der ønsker transparens og en bedre oplevelse for de forbrugere, der indimellem finder især refusionsdelen ved elbilejerskabet besværligt. 

Nu kan det være, du spørger: Hvilken ladestander skal jeg vælge? Her kan vi med ro i stemmen i hvert fald sige, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger Clever. 

Clever-ladeboks’ pris er i den grad konkurrencedygtig, og når man ser på kvaliteten, er Clever-priser kun ekstra lukrative. Du kan altid læse mere på clever.dk. På clever dk kan du også se, hvilke elbiler Clever har i sortimentet.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Må man lade på en andens Clever-ladeboks?

Ja, det må du som udgangspunkt godt. Det er selvfølgelig bare afgørende, at du får ejerens tilladelse før opladningen. 

Kan det betale sig med Clever?

I allerhøjeste grad. Et omfattende Clever-abonnement kan spare dig for rigtig mange penge hver måned. Især hvis du lige har byttet din benzinbil ud med en elbil.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.