Drivee

Indholdsfortegnelse

Drivee – en skræddersyet ladeløsning

Drivee er en danskejet virksomhed, der ønsker at gøre Danmark grønnere og hjælpe private, virksomheder og boligforeninger i mål med den grønne omstilling. De brander sig på at have en alt-i-en-løsning, hvor du både får lader, abonnement, installation og montering, adgang til offentlige ladestandere og en app, der frit kan benyttes.

Drivee har forskellige ladestandere og løsninger til husstande, boligforeninger og virksomheder. Til de tre kundetyper har drivee tre forskellige abonnementsordninger, der dermed sikrer, at du får den løsning, der passer til dine behov.

Ladeboks fra drivee til hjemmet

Køber du en ladeboks fra drivee til hjemmet, så kan du vælge mellem tre prismodeller. Drivee pro til 10.999 kr., drivee standard til 7.999 kr. og drivee-ladeboks til 5.499 kr. Lige meget hvilken løsning du vælger, så gælder det, at du ejer din boks, og at der medfølger et serviceabonnement til 69 kr./md., der giver dig fjernaflæsning, afgiftsrefusion på 1,12 kr./kWh, service og driftssikring, adgang til drivee-app og adgang til offentlige ladebokse. 

Til abonnementet drivee standard følger der desuden installation med. Køber du pro-udgaven, får du ud over installation samtidig ladekabel, kabelholder og en drivee-ladebrik med i købet. Alle private ladebokse fra drivee er fra Easee

Drivee-ladestander til virksomheder og foreninger

Mangler du en ladeløsning til din virksomhed eller boligforening, tilbyder drivee brugertilpassede løsninger, der gør det muligt for dig at få dine krav og behov opfyldt. For at få et tilbud fra drivee, så skal du gøre dig klart, hvor mange ladeudtag du har behov for, og hvad dit budget er. 

Herefter kommer drivee ud til jer, og sammen finder I den rigtige løsning, alt efter om I ønsker hurtigladere, ladere med flere udgange eller noget helt tredje. Efterfølgende kan I vælge mellem tre abonnementer, alt efter hvor meget kontrol og selvbestemmelse I har behov for. For at få et tilbud skal I kontakte drivee. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan man få refusion af elafgiften hos drivee?

drivee.dk tilbyder en refusionsordning, hvor du får 1,12 kr/kWh for 69 kr. om måneden.

Hvordan køber man en lader til elbil via drivee?

Ønsker du at købe en ladeboks fra drivee som privat, kan du købe den gennem deres hjemmeside. Efter køb kontakter drivee dig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ikke bor på Sjælland, kan du ikke købe med installation. Det kan du til gengæld gratis indhente et tilbud hos 3byggetilbud.

 

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.