E.ON ladestander

Indholdsfortegnelse

Privat strøm til din elbil med en E.ON-ladestander

Med en ladestation fra E.ON får du alle de mange fordele, der følger med elbilen og den hjemlige opladning af den. Opladningen af elbil med E.ON er nem, effektiv og billig. Vi er glade for at kunne hjælpe dig som kunde med at sammenligne produkter og løsninger fra forskellige udbydere – herunder altså også E.ON. 

E.ON sørger både for strøm til din elbil i dit private hjem, dit sommerhus eller dit kolonihavehus, og så har E.ON også et stort ladenetværk, du kan benytte dig af, når du er på farten. Og E.ON’s priser ligger også på et niveau, hvor du som elbilejer kan føle dig ganske tryg. Du får altså mange fordele med E.ON-ladestandere.

Det store E.ON-ladenetværk

E.ON i Danmark har et af landets største ladenetværk. Der er et utal af offentlige E.ON-ladestationer placeret forskellige steder i det ganske land, og det kan være til stor hjælp for dig som elbilist eller ejer af en hybridbil. På denne måde er der nemlig sikret strøm til din bil, selv når du er ude på de længere ture og ikke kommer hjem til din private ladestander. 

Hvis du besøger E.ON’s hjemmeside, vil du også kunne finde E.ON’s ladekort. Her kan du nemt finde ud af, om der er en E.ON-ladestation i nærheden af din aktuelle placering i landet. Det giver et hurtigt og simpelt overblik, som ikke tager mere end et par klik på telefonen at få frem. Og uanset om du befinder dig på Sjælland, i Jylland eller på Fyn, er du aldrig langt væk fra en ladestander, der står klar til at hjælpe dig i nødens stund. 

Selv betalingsmetoden har E.ON gjort optimal og brugervenlig. Du kan nemlig bare nøjes med at hente deres betalingsapp, og så er du sådan set klar til nemt og hurtigt at betale for den strøm, din E.ON-elbil får.

E.ON all inclusive

For nogle år siden introducerede E.ON også deres all inclusive-løsning. Her betaler du som elbilist et fast månedligt beløb for at have fri opladning både hjemme og ude i det offentlige ladenetværk, der nu tæller mere end 1.600 ladepunkter. Dette kan være en stor fordel for dig, der måske har meget divergerende behov for kørsel med din elbil. Om ikke andet er det helt sikkert en god løsning for dig, som har et relativt højt kørselsbehov. 

Men det er selvfølgelig også smart for dig, der bedre kan overskue dit budget, ved at alle udgifter er faste. Det gør betalingerne mere overskuelige, og det giver en helt fast transparens til din økonomiske tilværelse. Kort fortalt: All inclusive-modellen er til dig, der ønsker overblik og ofte har brug for at lade bilen op. 

De mange fordele ved E.ON og elbiler generelt

Beslutter du dig for at købe opladning af elbil fra E.ON’s mange produkter, vil du hurtigt opleve de mange fordele, der er ved at eje og køre i en elektrisk drevet bil og ikke mindst at have en ladestander i dit private hjem. Selvom elbiler ikke kører lige så langt på en fuld opladning, som en benzinbil gør på en fuld tank, vil du stadig komme til at opleve en stor fleksibilitet i hverdagen. Det vil du, fordi du altid begynder dagen med en fuldt opladet bil. Du kan nemlig bare vælge at lade bilen op om natten, og så vil den være helt klar ved dagens første solstråler. 

Derudover vil du også på den lange bane opleve en besparelse i brændstof. Du kan skaffe alt mulig elektronisk hjælp, der kan fortælle dig, hvornår strømmen er billigst. På den måde kan du være helt sikker på, hvordan du sparer flest penge muligt. Og så er der jo lige miljøet. Den manglende udledning af CO2 fra benzinen betyder, at du faktisk også tager et grønt valg, når du bruger elbil.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få refusion med en E.ON-ladestander?

Ja, du kan tilmelde dig et abonnement, hvor du betaler et beskedent beløb om måneden, og så kan du få refusion på 1,12 kroner pr. kWh, når du lader hjemmefra.

Hvor i landet har E.ON offentlige standere?

Du kan finde ladestandere i stort set alle dele af landet. Besøg eventuelt deres hjemmeside og find kortet over, hvor standerne mere præcist er placerede.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.