Easee ladeboks | Sammenlign priser på Easee ladere

Indholdsfortegnelse

En Easee-lader er din vej til effektiv opladning af din elbil

Hvis du er den lykkelige ejer af en elbil eller hybridbil, eller hvis du bare går med drømmen om at blive det, skal du naturligvis have en effektiv ladestander. En god ladestander bringer nemlig en masse store fordele med sig. Og her på siden er vi glade for at kunne introducere dig for Easee. Easee Home laver både ladestandere til hjemmet og til steder, hvor det ikke er utænkeligt, at flere vil benytte sig af den. Det kunne være ved virksomheder, i parkeringskældre eller lignende. 

En Easee-oplader til arbejdspladsen?

En Easee Charger kan også være en glimrende løsning på arbejdspladsen. Her er der tale om et produkt, der er designet til at kunne lidt ekstra. Det er et veludviklet produkt, der passer perfekt til steder, hvor der kan være flere mennesker, der skal lade bilen op på samme tid. Derfor er det en ideel løsning til virksomheder, parkeringshuse og i mange andre lignende tilfælde. 

Det smarte ved Easee Charger er, at du kun behøver en autoriseret elektriker til den første installation. Herefter kan du selv installere flere bagplader med cover, og det er ikke ulovligt på nogen vis. Det betyder altså, at du efter første installation frit kan sætte så mange ladestandere op, som du har lyst til. Og på denne måde kan du forsyne nærmest et helt parkeringshus, en hel virksomhed, en hel boligforening eller noget helt fjerde. 

En Easee-lader gør det nemt at spare penge på biltransport

At transportere sig i bil har desværre aldrig været helt billigt. Bilen koster, afgifterne koster og brændstoffet koster. Men med en god Easee-ladestation kan du faktisk ende med at gøre en langsigtet god forretning. Du slipper først og fremmest for de ekstremt høje benzinpriser, vi for tiden oplever mange steder. Derudover kan du også med et abonnement få refusion for din elafgift. Det betyder konkret, at du betaler et minimalt månedligt beløb for derimod at få refunderet en del af din betalte elafgift. Alt dette er muligt, fordi, man fra politisk side gerne vil fremme den grønne omstilling. 

Du kan også holde øje med Easee-ladebokstilbud. Det sker jævnligt, at produkterne bliver sat ned i pris. Det kan du med fordel benytte dig af. 

Easee er netop easy

Det er nemt, og det er ubesværet. Det er netop derfor, vi er glade for at have Easee som vores samarbejdspartner. Vi er helt trygge ved, at du køber din næste ladestation fra et brand som Easee. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er der wi-fi i en Easee Home-ladestation?

Ja, der er wi-fi. Og der er tilmed også gratis 4G. Det betyder, at du via en app kan tidsindstille din ladestander og har adgang til mange andre nyttige funktioner.

Er en Easee-ladestander vejrbestandig?

Det må man sige, den er. Easee er et norsk firma, og alle produkter er bygget til at kunne holde i det omskiftelige og sommetider barske norske vejr. Så ja, de kan vejrmæssigt holde til lidt af hvert.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.