Energi Fyn | Sammenlign Energi Fyn ladestandere

Indholdsfortegnelse

Energi Fyn-elbillader til privat og erhverv 

Uanset om du har brug for at lade din elbil op på hjemmeadressen eller har brug for en Energi Fyn-ladestander til din virksomhed, så er Energi Fyn behjælpelige. Flere og flere vælger at hoppe med på den grønne bølge og skifter bilen ud med en hybrid- eller elbil. Det kræver, at du kan lade din bil op, og derfor er det blevet populært både privat og til erhverv med en elbillader fra Energi Fyn.

Hvis du ønsker en løsning med ladestandere til sine medarbejdere, så kan Energi Fyn være et godt valg. De hjælper nemlig med alt fra vejledning omkring installation, projektering hos virksomhedens netselskab og leveringen af ladestandere til virksomheder.

Energi Fyn hjælper med alt fra ladeboks og kabel

Hvis du som privatbruger ønsker at lade din elbil op, så er den bedste løsning en ladestander. Men du kan i nødstilfælde godt lade din elbil op via det medfølgende ladekabel, som kan sættes i en normal stikkontakt. Det er dog noget, som sikkerhedsstyrelsen fraråder at gøre på daglig basis.

Når du skal have din Energi Fyn-ladestation installeret, så er de behjælpelige med alt det, der hører sig med. Det gælder både ladeboksen, ladekabel og selvfølgelig support i forbindelse med installationen og den efterfølgende brug. På den måde får du med Energi Fyn en god start på sit eventyr med elbilen.

Udskift din gamle ladestation til en Energi Fyn-ladestation

Hvis du ønsker at skifte din gamle ladestation ud med en Energi Fyn-ladestation, så tilbyder virksomheden faktisk at fjerne din nuværende ladestander gratis, når du vælger at få sat en af deres op. Du skal dog tilslutte dig deres komplette ladeløsning. 

Ønsker du til gengæld at bruge Energi Fyn, når elbilen skal lades op, og har du en stander, der understøttes af True Energy-appen, så behøver du ikke at udskifte din ladestander. Du behøver altså ikke at have en Energi Fyn-elbillader for at få gavn af virksomhedens support og servicer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Er det billigst at eje eller leje en Energi Fyn-ladestander?

Hos Energi Fyn har du muligheden for både at eje din egen ladestander eller få et ladeabonnement, hvor du kan leje en ladeløsning. Hvad der er billigst, kommer an på, hvor meget du kører, og om du primært lader din bil op derhjemme, og her er Energi Fyn meget behjælpelige med at finde den billigste løsning til dine specifikke behov.

Kan man få afgiftsrefusion hos Energi Fyn?

Det korte svar er ja. Det skal dog tages med at hvis du allerede får reducering af din elafgift fordi du enten har solceller eller elvarme, så kan disse to ‘rabatordninger’ ikke kombineres.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.