EVBox

Indholdsfortegnelse

EVBox-ladestandere til alle typer kunder

EVBox er en forretning, der arbejder mod nemmere og grønnere mobilitet i hverdagen. De brander sig på, at de siden 2010 har forsynet 20.000 erhvervskunder og virksomheder med en lader fra EVBox, og dermed indført mere elektrisk mobilitet samt renere og mere tilgængelig transport.

EVBox producerer både elladere og softwareløsninger til private og erhvervskunder. Lige meget hvilken kundetype du er, så er der garanteret en ladestander fra EVBox, der passer til dine behov og en pris fra EVBox, der er til at betale.

EVBox-lader til private

Til private tilbyder EVBox modellen EVBox Elvi. EVBox Elvi har 11 kW i effekt og tilbyder fjernstyring og overvågning af opladning via eksterne software ladeløsninger.

Med Elvi er EVbox kompatibel til alle elbiler og hybrider ved hjælp fra dens ”click-on”-funktion, der betyder, at du kan skifte dit EVBox Elvi-kabel.
Derudover er den nem at installere og vedligeholde ved hjælp af en EVBox Elvi-app.

EVBox-ladestander til virksomheder

EVBox tilbyder to forskellige ladestandere til virksomheder. EVBox BusinessLine og EVBox Troniq Modular. Begge er en ladestander fra EVBox, der kan benyttes til flåder, offentlige ladestationer og arbejdspladser.

EVbox Troniq Modular er den nyeste model og er en hurtiglader, der lader med en effekt på 90 til 240 kW. Lige meget, om du vælger den ene eller den anden ladestander fra EVBox, så får du en lader, der har 2-3 års garanti, altid er forbundet, og som kan fjernopdateres.

EVBox softwaresystem

Som virksomhed kan du desuden benytte dig af EVBox Charging Management Software. Dette er et system, der tillader dig at spore, administrere og optimere dit ladenetværk.

Softwareløsningen kan du benytte via tre forskellige abonnementsordninger, der giver dig forskellige muligheder for at holde øje, tjene, fjernstyre og udvikle dine ladeløsninger. Du kan få en pris fra EVBox Elvi ved at kontakte deres kundecenter.

Udover denne software har EVBox også en app, der giver dig som privatkunde mulighed for at tanke på farten. Denne app hedder EVBox Charge og giver dig gratis adgang til samtlige ladestandere nær dig.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en EVBox Elvi?

Du kan få en EVBox Elvi-pris ved at kontakte EVBox via deres hjemmeside eller se vores liste over hvilke forhandlere, der ellers tilbyder EVBox.

Kan man få elrefusion via sin EVBox Elvi?

EVBox er producent og for at kunne få elrefusion skal du have en serviceaftale hos en operatør. Du kan se hvilke her på Tjeklader.dk.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.