EVDK

Indholdsfortegnelse

Ladeboks fra EVDK

EVDK er et danskejet firma, der forhandler ladebokse fra eksterne producenter og tilbyder services til enten din ladeboks fra EVDK eller fra en anden forhandler.

De ladebokse, som EVDK forhandler, kan alle benyttes til både elbiler og plug-in-hybridbiler. Derudover har de indbygget DC-beskyttelse og app-styring til fælles, og de kan fjernaflæses. EVDK tilbyder ladebokse fra blandet andet Easee, Wallbox og EVBoX til markedsførende priser. De kan endda komme endnu længere i bund, hvis du har en EVDK-rabatkode.

Hvis du køber en EVDK-ladeboks, får du gratis oprettelse af abonnement på strømrefusion, support til din ladeboks, aflæsning af dit strømforbrug, der foregår automatisk, et gratis ladekort til alle offentlige ladere og mulighed for enten af benytte dig af deres installatører eller dine egne.

Abonnement og refusionsordning hos EVDK

Hos EVDK kan du tilkøbe en abonnementsaftale til din lader. Gennem denne abonnementsaftale, står EVDK for at indhente din elrefusion og overføre dem til dig to gange om året. Elrefusion ligger på nuværende tidspunkt på 1,12 kr. pr. kWh, og muligheden løber indtil 2030.

Har du købt din ladeboks ved EVDK, så får du oprettelsen gratis. Er din ladeboks ikke fra EVDK, men er den samme model, som de forhandler, så kan du også benytte dig af dette abonnement, det koster kun 1.000 kr. i oprettelse. Abonnementsprisen for begge muligheder er efter oprettelse 62,50 kr. om måneden, disse trækkes fra det tilbageoverførte beløb.

EVDK – billig, enkel og sikker

EVDK slår sig op på at have markedsførende priser og god service. Et udgangspunkt, de lever op til, idet EVDK på Trustpilot får intet mindre end 4,9 stjerner.

De sørger ikke kun for, at din ladning derhjemme bliver enkel og billig, men giver dig også et gratis ladekort med til deres samarbejdspartner Northe, der har samlet offentlige ladestandere i Danmark og Europa, så du nemt og billigt kan lade op på farten. Via deres app betaler du kun, for det du lader ved de offentlige ladestandere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg et abonnement hos EVDK?

For at få et abonnement hos EVDK, skal du enten have købt din ladeboks fra EVDK eller have en lignende. Derudover skal du kontakte dem via mail eller telefon.

Hvad koster en ladeboks hos EVDK?

I øjeblikket tilbyder EVDK to forskellige ladebokse. En Easee Home 22kW til 5.950 kr. og en Wallbox Pulsar Plus 22 kW til 6.050 kr. med fem meter langt Type 2-ladekabel.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.