FDM ladeboks

Indholdsfortegnelse

Spiriis fremtidssikrede ladeløsning gennem FDM

Er du medlem af FDM, kan du med fordel bestille en ladeløsning gennem dem. De samarbejder nemlig med Spirii, som producerer meget små ladebokse i et flot design og i god kvalitet, der er fremtidssikrede og kan levere op til 22 kW strøm. Med en FDM-ladeboks fra Spirii får du desuden fem års garanti på, så skulle ladeboksen få en fejl eller defekt, dækker garantien. 

Med en FDM-ellader er standardinstallation inkluderet i FDM’s ladebokspris, og samtidig får du muligheden for refusion, hvis du tilmelder dig Spiriis abonnement. Hvis du allerede har en ladeboks hængende fra en anden ladeoperatør, så tager FDM’s installatører denne ned uden beregning, når du køber en af deres ladestandere

FDM’s ladeboks fås kun som medlem

Det er kun muligt at købe en Spirii-ladeboks gennem FDM, hvis du er medlem. Det samme er gældende med en FDM-ladeboksinstallation. Det er dog nemt at blive medlem, og så får du også adgang til rådgivning om din bil, bilforsikring og vejhjælp samt mange andre fordele.

Dette kan du forvente af en FDM-elbillader

Når du får lavet en installation af en FDM-ladeboks, så kan du se frem til en ladestander, der kan levere 22 kW strøm og op til 32 ampere. Du har muligheden for at bruge både app og ladebrik, så du kan følge sit forbrug i Spirii Go-appen. Derudover er der ikke noget fastlåst kabel ved standeren, så du kan bruge sit eget kabel.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan du få refusion?

Hvis du har fået en FDM-ellader fra Spirii, så kræver det en serviceaftale fra Spirii, for at du kan få afgiftsrefusion på den strøm, du bruger, for at oplade din bil. Uden et abonnement fra Spirii er det ikke muligt at få refusion fra FDM. Refusion kræver dog, at du ikke i forvejen har solceller eller elvarme på din bolig.

Kan man få en refusionsaftale med FDM?

Hvis du køber en ladeboks hos FDM, så har du mulighed for at få en serviceaftale via Spirii, der giver dig 1,12 kr. pr. kW retur for 79 kr. om måneden.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.