Ford-lader

Indholdsfortegnelse

Find nemt lader til Ford på farten

Uanset om du skal finde en lader til Ford Kuga Hybriden eller til en Ford Mustang Mach E-lader, så er der gode muligheder for at finde en ladestation på farten med det medfølgende ladekabel.

Det går hurtigt at bruge en lader til Ford

Det gør det let og hurtigt at lade op, mens du er på farten, og ofte tager opladningen ikke længere tid end 15-20 minutter.

Ford Wallbox-lader til hjemmet sikrer opladningen om natten

Ønsker du i stedet at lade din el- eller hybridbil op via en Ford Wallbox-lader derhjemme, så kan du nemt planlægge de tidspunkter, du ønsker, at din bil skal oplade på, via FordPass-appen. Så er du sikret en bil, der er fuldt opladet hver morgen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer FordPass-appen med Ford ladere?

FordPass-appen er lavet, så den er kompatibel med alle Ford-ladestandere, og appen er simpel at bruge. Du åbner blot appen, og så kan du overvåge og kontrollere din elbils batteri og opladning.

Hvor lang rækkevidde har du med en ladeboks til Ford Kuga Hybrid?

Har du fået fat i en Ford Kuga Hybrid, så kan du forvente en rækkevidde på op til 64 km, som kan øges ved bykørsel. Ford Kuga lader hurtigt op både hjemme med en Ford Wallbox-lader og ude ved de forskellige ladestationer.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.