HomeCharge

Indholdsfortegnelse

HomeCharge: Få en komplet ladeløsning til hjemmet

HomeCharge er et 100 % danskejet aktieselskab, der har designet en ladeløsning, der er en alt-i-en-løsning, hvor du ejer din ladeboks, men hvor de står for service og installation med certificerede installatører. Dog gælder det, at du ikke behøver at benytte dig af deres serviceaftale, og du er heller ikke bundet til hverken gebyrer eller andre bindingsperioder.

HomeCharge forhandler kun én slags ladeboks. Det er en Easee Home-lader, der kan lade op til 22 kW, har 4G, er skalerbar, så du kan få op til tre ladere, og som er miljøvenligt produceret. Derudover kan du tilkøbe alverdens standere, ladekabler, ladebrik og kabelholdere, når du bestiller din lader.

Serviceaftale og refusion ved Homecharge

HomeCharge giver i deres komplette ladeløsning både installation, serviceaftale og refusion. Alle disse løsninger tilpasser du, når du køber din ladeboks fra HomeCharge.

Når du køber din lader ved HomeCharge, kan du vælge mellem standard-installation til 9.999 kr., eller at ladeboksen opsættes i allerede forberedt el-installation til 7.999 kr. Derudover kan du vælge enten at få en serviceaftale med ombytningsservice for 79 kr. om måneden eller service på adressen til 99 kr. om måneden. Begge serviceaftaler understøtter, at du gennem HomeCharge sikres refusion fra den el, du bruger. Du får 1,12 kr. pr. kWh tilbage.

Hold øje med din lader fra Homecharge-app fra Easee

HomeCharge tilbyder, at du gennem Easees app kan styre din ladeboks, se forbrug, låse ladeboksen og justere strømstyrken. Denne app anbefaler HomeCharge, da den er lavet til din lader.

Med appen kan du også sikre, at du lader, når strømmen er billigst, hvilket sikrer dig den billigste opladning.

Sikker og komplet løsning fra Homecharge

HomeCharge brander sig på, at de er en let og gennemskuelig forhandler at få til at sætte en ladeboks op. Dette lever de op til. HomeCharges Trustpilot har 4,5 stjerner ud af 5. Det gælder, at alle kan give HomeCharge en anmeldelse, og derfor er det uafhængige anmeldere, der støtter op omkring deres gode service og professionelle behandling af kunder.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår betaler Homecharge refusion tilbage?

To gange om året udbetaler HomeCharge refusion. Hvornår kan du se på din Easee-app, hvor du også løbende kan følge dit forbrug.

Hvad koster en ladeboks hos HomeCharge.dk?

Hos HomeCharge.dk tilbydes der én slags ladeboks og det er en Easee Home i forskellige farver, men prisen er enten 9.999 kr. eller 7.999 kr.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.