KIA lader | Find den rette lader til din KIA

Indholdsfortegnelse

Brug Clever-lader til KIA

Der findes ikke deciderede KIA-ladestandere på markedet, for KIA har nemlig valgt at være en del af Clever og deres ladenetværk, som strækker sig over hele Europa. 

Lader til KIA fra Clever i hjemmet

Når du køber en KIA-el- eller hybridbil, får du derfor muligheden for at få en KIA-ladestation fra Clever installeret, så du altid er klar til at køre afsted med en KIA-ladestation home fast. 

Få KIA-ladestander på arbejdet

Clever er i gang med at udvide deres ladenetværk, og derfor er der gode muligheder for at få installeret en lader til KIA og andre biler på arbejdspladsen. Der er herefter gode muligheder for at overvåge forbrug og sætte priser samt støtte den grønne omstilling. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder du en lader til KIA Niro og andre KIA-biler?

Leder du efter en KIA ev6-lader eller en KIA ev6-ladestation, så finder du nemt en stander med Clevers app og kort. Her kan du lede efter standere, der leverer fra 11 til 175 kW.

Kan du få et abonnement til din KIA lader?

Med et Clever Unlimited-abonnement får du mulighed for at lade op på alle Clevers ladestationer rundt om i Danmark og Europa med din KIA.

 

 

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.