Ladeboks med serviceaftale

ladeboks-med-serviceaftale

Indholdsfortegnelse

Som forbruger kan du få en serviceaftale til alt fra varmepumper til biler. En serviceaftale sikrer, at et produkt fungerer ordentligt, og at du ikke skal bruge din tid på fx reparation og udskiftning. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger en ladeboks med serviceaftale.

Der er altså fordele ved at vælge en ladeboks med serviceaftale. Men før du vælger, skal du være opmærksom på, at en serviceaftale ikke er noget, alle kan få. 

Easee

Effekt

Op til 22 kW

Serviceaftale

Med el-refusion: 1,10 kr. pr. kWh

Eje/leje

Du ejer ladeboksen

Installation

Kan tilkøbes 

Installation kan tilkøbes fra 3.774 hos Zap Mobility

6.175 kr. 

69 DKK/md.

6.244 DKK

Pris første md. herefter 69 kr./md. + forbrug

Easee Home

Effekt

Op til 22 kW

Serviceaftale

Med el-refusion: 1,12 kr. pr. kWh

Eje/leje

Du ejer ladeboksen

Installation

Uden installation 

6.499 kr. 

79 DKK/md.

6.578 DKK

Pris første md. herefter 69 kr./md. + forbrug

Her er fordelene ved at have en ladeboks med serviceaftale

Du kan enten købe eller leje en ladeboks, og du kan vælge at tilknytte en serviceaftale. Aftalen kan du oprette hos en ladeoperatør

Én af fordelene ved at vælge en ladeboks med serviceaftale er, at du ikke skal bekymre dig om løbende at vedligeholde og servicere boksen. Det kommer ladeoperatøren nemlig til at stå for. På den måde kan du være sikker på, at boksen er driftsikker og altid fungerer optimalt. Hvis der sker noget med boksen, vil ladeoperatørens IT-supportsystemer eller installatører løse fejlen. Og det kommer ikke til at koste dig noget.

En anden fordel ved at vælge en ladeboks med serviceaftale er, at du kan få afgiftsrefusion for noget af din strøm. Det er kun strømafgiften, som du bruger til at oplade din elbil eller hybrid, som du kan få retur. Pengebeløbet, som udbyderen eller ladeoperatøren overfører til dig, afhænger altså af dit forbrug. 

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan modtage afgiftsrefusion, hvis du har afgiftsfritaget strøm i din bolig – fx solceller eller elvarme. Har du det, kan du med fordel kigge efter andre løsninger, evt. ladeboks uden serviceaftale.

Udbydere, som tilbyder ladestandere med serviceaftale

Ligesom alt andet koster det noget at have en ladeboks med serviceaftale. Du skal nemlig betale et bestemt beløb månedligt for din ladestander med serviceaftale. Mange udbydere kræver typisk mellem 70 og 100 kroner om måneden for serviceaftalen. 

AURA, Energi Fyn, Ladeklubben og OK er blot nogle af de mange udbydere, som tilbyder ladebokse med serviceaftale. 

Har du ikke afgiftsfritaget strøm, og vil du gerne spare tid og energi på selv at vedligeholde din ladeboks, kan du med fordel vælge en ladeboks med serviceaftale til. 

Indhent tilbud på ladeboks med serviceaftale, helt gratis

Udfyld formularen og modtag uforpligtende tilbud fra flere udbydere på én gang. Vi samarbejder med professionelle udbydere af ladeløsninger.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg den bedste ladeboks med serviceaftale?

Du får den bedste ladeboks og serviceaftale til den bedste pris ved at sammenligne de forskellige ladeoperatører, deres tilbud og priser. På den måde får du et godt overblik over markedet og kan foretage et velinformeret valg, når du skal vælge en ladestander med serviceaftale.

Kan jeg få en serviceaftale til ladeboks?

Ja, det kan du, hvis du har en strømkilde, som du betaler en afgift for.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.