Ladeboks med abonnement

Indholdsfortegnelse

Find den rigtige ladeboks med abonnement

Hvis du har besluttet dig for at investere i en ladeboks med abonnement eller en ladestander med abonnement, skal du nu i gang med at finde den helt rette løsning til dig og dit kørselsbehov. Der findes efterhånden rigtig mange udbydere af ladebokse med abonnement. De mange udbydere og muligheder kan for de fleste virke uoverskueligt i starten, men faktisk er det en stor fordel for dig som forbruger, at du har mange forskellige løsninger og priser at vælge mellem. 

Overordnet kan du vælge mellem en ladeboks med fastprisabonnement eller en ladeboks med abonnement og refusion af elafgift. 

Med et fastprisabonnement til ladeboksen betaler du et fast beløb hver måned, som enten giver dig et bestemt antal kWh eller ubegrænset antal kWh til opladning hver måned. En ladeboks med fastprisabonnement er et fordelagtigt valg for dig, der kører mange kilometer i din elbil hver måned. Har du ikke brug for det antal kWh, du automatisk betaler for ved et fastprisabonnement, vil det i stedet være billigere for dig med et abonnement, hvor du betaler for det faktiske antal kWh, du forbruger.

Vælg en ladeboks med abonnement og mulighed for refusion 

Her er det en ladeboks med abonnement og refusion af elafgiften, du skal have fat i. Med denne løsning betaler du for dit faktiske forbrug af kWh, men du får samtidig refunderet dine udgifter til elafgift. Når du normalt betaler for strømforbrug i hjemmet, betaler du ikke kun prisen pr. kilowatt, men også for en række afgifter til staten – heriblandt elafgift, der udgør op mod 50 procent af den samlede elpris. Helt nøjagtigt får du refusion af elafgiften på 1,12 kroner pr. brugt kWh til opladning af elbilen

Husk på…

Husk dog på at hvis du allerede får reduceret elafgift på din elregning, så kan du ikke kombinere denne ‘rabatordning’, men du får i stedet for fortsat reduceret afgiften på over de 4.000 kWh om året.

Derfor er det et ganske anseeligt beløb, som du hver måned kan få retur, når du vælger en ladeboks med abonnement og refusion af elafgiften. Ud over forbruget betaler du typisk et månedligt abonnement på mellem 49 og 100 kroner, som ofte også dækker service af ladeboksen.

Hvornår betaler det sig at vælge en ladeboks med abonnement?

Det er dit årlige kørselsbehov, som afgør, hvilken løsning der er den bedste for dig. Hvis du ikke allerede ved, hvor mange kilometer du kører om året, er dette det første skridt på vejen mod den rette beslutning. Du kan naturligvis kun udregne et estimat på, hvor mange kilometer du regner med at tilbagelægge. Derfor er det en rigtig god idé løbende at holde øje med antallet af tilbagelagte kilometer, så du løbende kan vurdere, om du har det bedste abonnement til din ladeboks.

Som tommelfingerregel siger man, at hvis du kører mere end 50.000 kilometer om året og ofte oplader uden for hjemmet, at den bedste løsning er en ladeboks med fastprisabonnement.

Kører du derimod mellem 5.000 og 50.000 kilometer om året og oplader primært på din hjemmeadresse, er en ladeboks med abonnement og evt. med refusion af elafgiften det mest fornuftige. 

Sammenlign ladeboks med abonnement-priser

Måske har du allerede besluttet, hvilken type abonnement der skal følge med din ladeboks. I så fald kan du begynde jagten på den helt rigtige pris. 

Hos os får du det bedste overblik over de forskellige udbydere, så du kan vælge en ladestander med abonnement. Denne viden sammen med viden om dit eget kørselsbehov giver dig de optimale forudsætninger for at tage den allerbedste beslutning.

Få tilbud på ladebokse med abonnement fra flere udbydere 

Udfyld formularen, og modtag tilbud på ladebokse med abonnement fra vores samarbejdspartnere. Det er gratis og uforpligtende. 

ladeboks

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket abonnement skal jeg vælge til min ladestander?

Hvis du kører over 50.000 km om året og ofte lader din elbil på farten, skal du vælge en ladeboks med abonnement og fast pris. Kører du 5.000-50.000 km om året, bør du vælge en ladeboks med abonnement og refusion på den strøm, du bruger på at oplade din bil.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.