Ladeboks til hybrid

Indholdsfortegnelse

Vælg den rette lader til plug-in hybrid

Som en del af den grønne omstilling, hvor vi er i gang med at udskifte benzin- og dieselbiler med mere bæredygtige løsninger, er hybridbiler eller plug-in hybrid en mellemting, der læner sig op ad det grønne valg. Med hybridmodeller kører din bil nemlig på strøm på de korte ture, men har en forbrændingsmotor, der går i gang, når batteriet er afladet. Der skelnes mellem hybridbiler og plug-in hybridbiler.

En almindelig hybridbil er egnet til at køre korte ture i byen, men behøver ikke et ladekabel, da batteriet bliver opladet under turen, bl.a. ved opbremsning. En plug-in hybrid giver dig til gengæld mulighed for at lade op ved en ladeboks til hybrid.

Easee

Effekt

Op til 22 kW

Serviceaftale

Med el-refusion: 1,10 kr. pr. kWh

Eje/leje

Du ejer ladeboksen

Installation

Kan tilkøbes 

Installation kan tilkøbes fra 3.774 hos Zap Mobility

Ladeboks

Abonnement

6.175 kr. 

69 DKK/md.

5.999 DKK

Pris første md. herefter 69 kr./md. + forbrug

Derfor er det nødvendigt med en ladeboks til din plug-in hybrid bil

For at imødekomme den grønne omstilling skal du sørge for at lade batteriet op på din bil, da den ellers kun kører på forbrændingsmotoren, det vil sige benzin eller diesel. Med en ladeboks til hybrid er du sikker på altid at have grøn energi lige ved hånden.

Vælger du at investere i en plug-in hybrid, kan du regne med at køre 50-150 km på ren elektricitet. Det præcise kilometertal afhænger af dit kørselsmønster, hastighed og terræn. Ligesom med en benzinbil kræver det mere energi at komme op ad bakker end ned.

Få tilbud på en ladeboks til plug-in hybrid – Gratis

Udfyld formularen og modtag tilbud på ladebokse til plug-in hybrid, fra flere udbydere. Det er gratis og uforpligtende. 

Sådan vælger du ladeboks til plug-in hybridbil

Når du skal finde en ladeboks til din plug-in hybrid, er det vigtigt, du vælger et stik, der passer til din bil. Med det mener vi, at du skal undersøge, hvilke krav din bil stiller til effekt og strømstyrke. Ikke alle batterier kan nemlig klare lige stor ydeevne fra en ladeboks til hybrid. Er bilens batteri designet til at skulle lade langsomt op med 11 kW, vil det tære hurtigere på batteriets holdbarhed og levetid, hvis du benytter 22 kW.

Hvad koster en ladeboks til hybrid?

En ladeboks hybrid svinger i pris. Du kan regne med, at jo større effekt boksen har, desto mere skal du af med. Som vi har været inde på, findes der bl.a. to typer, 11 kW og 22 kW. Om du skal vælge den ene frem for den anden, afgør din bil, dit kørselsbehov og behov for opladning.

Den lavere effekt giver god mening, hvis du mest kører korte ture og i øvrigt kan nøjes med at oplade din bil om natten. Den højere effekt er oplagt, hvis du har brug for hyppigere og hurtigere opladninger.

Priserne for en ladeboks, som en hybrid fungerer med, svinger typisk mellem 4.000 og 15.000 kr. og afhænger af type, model og udbyder.

Billigste ladeboks til plug-in hybrid

Den bedste pris finder du ved at sammenligne modellerne med dit reelle behov. Du kan nemlig købe ladebokse til hybrid, hvor der medfølger både abonnement og serviceaftale. Om du skal tilvælge disse, beror på dit behov. For du skal her overveje, om du får noget for pengene, eller om du er bedre stillet, hvis du blot betaler for din husstands samlede elforbrug.

Ved du for eksempel, at du kommer til at køre under 5.000 km om året, vil det oftest ikke kunne svare sig at købe en ladeboks, pluginhybrid såvel som hybrid, med abonnement.

Hvad der er den billigste løsning, hænger derfor sammen med dine samlede udgifter i den periode, du kigger på. Du skal nemlig også overveje, om det kan betale sig at købe en serviceaftale, hvor den lovpligtige installation fra en autoriseret elektriker er inkluderet i prisen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lader til plug-in hybrid skal jeg vælge?

Du skal vælge den lader til hybridbiler, der stemmer overens med de krav til effekt og strømstyrke, som din bil stiller. En forkert effekt og strømstyrke vil forringe dit batteris levetid og holdbarhed.

Hvad koster en ladeboks til pluginhybrid?

Alt afhængigt af hvilken type og model du vælger, kan du regne med at skulle af med 4.000-15.000 kr. Hertil skal du muligvis lægge et beløb for korrekt installation af en autoriseret elektriker.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.