Mormorkabel

Indholdsfortegnelse

GRATIS FRAGT
Zmartgear EV-lader 16A 230V
Pris fra 2.999
GRATIS FRAGT
NRGkick 32A 5m Set Optimal
Pris fra 9.999
GRATIS FRAGT
NRGkick 32A 7.5m Set Optimal
Pris fra 10.999
GRATIS FRAGT
NRGkick 32A 10m Set Optimal
Pris fra 11.999

Mormorkabel medfølger til enhver ny elbil

Et mormorkabel er det ladekabel, som der følger med alle nye elbiler, hvorfor det måske er ironisk, at det kaldes for et mormorkabel. Hver elbil har dette kabel med, som gør det muligt at sikre, at du til enhver tid kan få en opladning med mormorkabel, selv hvis der ikke er en konkret ladeboks i nærheden. Fx hvis du skal besøge din mormor. Det er nemt og gør det muligt at oplade en elbil uden en installeret ladeboks.

Opladning med mormorkabel er ganske nemt

Mormorkabel til elbil er bestemt den nemmeste løsning som ejer af en elbil, men det kan også være risikabelt i længden. De forskellige V-styrker kan ikke holde til at oplade en elbil mere end som nødløsning. Det er en god nødløsning til, når du er på tur eller besøg hos andre, der endnu ikke har elbiler, men som primær lader er det ikke den sikreste metode.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et mormorkabel?

Et mormorkabel er et gammeldags kabel, der gør det muligt for dig at lade din elbil uden en ladeboks.

Er det en tilstrækkelig opladning med mormorkabel?

Til nøds, ja. Men i længden går det ikke. Elbelastningen i husene er ikke bygget til den elbelastning, en komplet opladning af en elbil vil kræve gang på gang.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.