Ladeklubben

Indholdsfortegnelse

Automatisk refusion med Ladeklubbens ladeboks

Når du vælger at få installeret en ladestander fra Ladeklubben med et medfølgende abonnement, så får du refusion på den strøm, du bruger til at lade din bil. Det sker helt automatisk, da der er automatisk aflæsning i standeren, og det gør det nemt at få din refusion fra en Ladeklubben-ladeboks.

Kun 6 mdr. bindingsperiode med Ladeklubben

Når du køber en stander fra Ladeklubben, så har du seks måneders bindingsperiode. Efter denne periode har du en måneds opsigelsesvarsel. Der er selvfølgelig normal fortrydelsesret – også i bindingsperioden.

Ladeklubben sørger for autoriseret installation

Vælger du en ladeklubben-stander, så bliver den installeret af autoriserede elektrikere fra Ladeklubben, som sørger for korrekt installation. Standeren testes selvfølgelig efter installation, og du bliver givet en grundig instruktion i, hvordan den virker. 

Selve standeren har indbygget type 2-stik, som passer til de fleste biler i Europa, og standeren leverer 11 kW og 16 ampere.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer det med refusion fra Ladeklubben?

Hvis du har et abonnement til Ladeklubben, så kan du få refusion på den elafgift, du betaler, når du oplader din elbil. Det sker i form af en refusion fra Skat, og fordi der er automatisk aflæsning i standeren, skal du ikke selv foretage dig noget.

Er der binding hos Ladeklubben?

Når du køber en ladeboks fra Ladeklubben, har du seks måneders binding. Efter denne periode har du en måneds opsigelsesvarsel.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.