Nyheder

Ladestander bedst i test 2024

Skrevet af Maria Stockfleth

|

Udgivet d. 8. november 2023

|

Opdateret d. 8. januar 2024

ladeboks_elbil_test

Indholdsfortegnelse [Vis]

  I dag kan du frit vælge mellem et hav af forskellige ladestandere til elbiler, hvilket naturligvis er en fordel for dig. Men det brede udvalg af muligheder, kan dog også hurtigt gøre det svært at finde frem til den bedste ladeboks.

  Vi vil dog gerne gøre det lidt nemmere for dig, og derfor har vi samlet en oversigt over ladebokse bedst i test lige her på siden.

   

  Sådan finder vi ladestandere bedst i test

  Hos Tjeklader.dk ønsker vi, at du skal finde den bedste ladeløsning til din elbil, og derfor har vi nøje udvalgt de produkter, som skal være med i listen over ladebokse bedst i test. Er du også interesseret i at vide, hvilke ladestandere vi har vurderet som de bedste ladestandere i test? Så kan du se vores rangering nedenfor.

  Test af ladestandere 2024 – Her er de bedste

  Vi har været igennem hele markedet for ladebokse, så vi kunne finde de absolut bedste ladestandere i test til dig. Nedenfor kan du se rangeringen af ladebokse bedst i test 2024.

  Zaptec Go 22 kW test

  Zaptec Go er en af de mest populære ladebokse hos Zaptec – og det er der god grund til. Denne ladeboks fra Zaptec har nemlig en af de højeste sikkerhedsstandarder på markedet, også er den spækket med premium teknologi, så du nemt og bekvemt kan oplade din elbil både effektivt og ikke mindst billigt.

  Selve boksen er præget af det traditionelt skandinaviske design i kombination med banebrydende norsk teknologi. Desuden er Zaptec Go ladeboksen verdens mindste og smarteste ladestander med en max. effekt på 22 kW. Ladeboksen kan anvendes af alle elbiler uanset model.

  Køb Zaptec Go ladeboks

  Webasto Pure Ladeboks 11 kW test

  Webasto Pure er en ladeboks af høj kvalitet. Den prisvindende ladeboks er ikke kun effektiv til at oplade elbilen hurtigt og nemt, den er nemlig også meget praktisk grundet det smarte og brugervenlige design.

  Ladeboksen har en max. effekt på 11 kW, også er den udstyret med en universel nøglekontakt, som sikrer, at det kun er dig, som har adgang til boksen. Derudover overholder boksen alle krav fra samtlige bilfabrikker, og der medfølger 5 års garanti.

  Køb Webasto Pure ladeboks

  Wallbox Pulsar Plus 22 kW test

  Wallbox Pulsar Plus er en videreudvikling af den tidligere Pulsar-ladeboks. Du får dermed en opgraderet boks, som er skabt med ønsket om at give din elbil en kraftfuld og smart ladeboks. Wallbox er perfekt til hjemmeopladningen grundet dens kompakte størrelse, som betyder, at boksen fylder minimalt.

  Ladeboksen har en max. effekt på 22 kW, og fås med både type 1 og type 2 ladekabler. Det helt særlige ved denne ladeboks er, at den er kontrollerbar. Det giver dig mulighed for at planlægge dine opladningssessioner, så du kan udnytte de billige elpriser i løbet af dagen.

  Køb Wallbox Pulsar Plus ladeboks

  Sammenlign ladebokse bedst i test

  Er du i tvivl om, hvilken ladeboks bedst i test, du skal vælge? Nedenfor kan du sammenligne de forskellige bokse med hinanden, så du kan få et bedre overblik over deres forskelligheder.

  Ladeboks bedst i testMax. effektRFID-læserLadekabelUdskudt ladestartApp styringMål (H x B x D)VægtGaranti
  Zaptec Go22 kWJaTilkøbJaJa242 x 180 x 75 cm1,3 kg5 år
  Webasto Pure11 kWNej4,5/7 mNejJa447 x 225 x 116 cm4,65 år
  Wallbox Pulsar Plus22 kWNej5 mJaJa166 x 163 x 82 cm1 kg (uden kabel)5 år

  Mangler du hjælp til at finde den rette ladeboks?

  Er du i tvivl om, hvilken ladeboks du skal vælge? Det forstår vi godt. De mange muligheder kan hurtigt gøre det svært at finde frem til den bedste løsning. Prøv vores ladeboks-test nedenfor og se, hvilken ladeløsning, vi anbefaler dig.

   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter