Ladestandere i Århus

Indholdsfortegnelse

Hvilke biler må benytte sig af ladestandere i Aarhus?

Vil du gerne benytte en ladestander i Aarhus, skal din bil enten være en elbil, altså en bil som udelukkende er drevet af el, eller en plugin-hybridbil, altså en bil, som er drevet af en kombination af el og benzin.

Hvor finder jeg en ladestander i Aarhus?

I Aarhus Kommune arbejdes der hele tiden på at gøre det så attraktivt som muligt at eje en elbil. Derfor finder du også 143 offentlig tilgængelige ladestandere rundt omkring i byen, som har ca. 267 ladepunkter. 

Apps til at kunne finde ladestandere i Aarhus

Med en elbil er det nødvendigt at vide, hvor du kan lade din bil op, og finde de nærmeste ladestandere i Århus, og heldigvis er der udviklet en række apps til både Apple og Android, som hurtigt og nemt giver dig et overblik over, hvor du kan finde ladestandere i Aarhus. Du kan eksempelvis hente apps som Clever, E.ON Drive og Tesla. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe må man holde ved en ladestander i Århus?

I Aarhus Kommune er en ladeplads ikke ment som en parkeringsplads, hvilket vil sige, at du ikke må bruge en ladestation i Århus som parkeringsplads eller holde der i mere end tre timer. Når de tre timer er gået, skal du flytte din bil til en reel parkeringsplads..

Vil du gerne have opsat en ladestander til elbiler?

Ønsker du at få opsat en ladestander ved din arbejdsplads, forretning eller nær din bopæl, skal du i kontakt med en af de private ladestanderoperatører. Skal de ønskede ladestandere i Århus sættes op ved et offentligt vejareal, skal det først godkendes af Aarhus Kommune.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.