Lynlader

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Find den rette lynlader til elbil her

  Med fremdriften af elbiler i Danmark dukker der også flere og flere ladestationer op, hvor du har adgang til en lynlader. Lynlader i Danmark er indtil videre kun på offentlige tankstationer, netop fordi lynladere til elbiler skal være tilgængelige for alle, når det skal gå hurtigt. I modsætning til ladeboksen på privaten, hvor du roligt kan lade din elbil oplade natten over.

  Lynlader til elbil dukker op flere og flere steder

  Det er de færreste, der har mulighed for at opsætte en lynlader elbil privat, da en lynladerpris er noget anderledes end en almindelig ladeboks. Hvilket der ikke er noget at sige til, for det er klart at foretrække at kunne oplade sin elbil på den halve tid med en lynlader.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvor findes der en lynlader i Danmark?

  Rigtig mange offentlige tankstationer er begyndt at installere lynladere til elbiler, og på internettet kan du finde flere forskellige lister med disse beliggenheder.


  Skal jeg have en lynlader til elbilen?

  Det vil med garanti være en fordel, men en lynlader til bil har andre el-specifikationer end normale ladebokse, og derfor er de endnu kun at finde på offentlige tankstationer. Dog kommer der stadig flere af dem.