LadOp – Find ladestandere fra LadOp

Indholdsfortegnelse

Ladestation fra LadOp

LadOp laver ladestationer til elbiler, som du kan købe med et abonnement. Det giver god mening for dig, der har en elbil. Både på grund af miljøet og for din pengepungs skyld. Hvis du køber dig en ladestation fra udbyderen, kan du nemlig spare penge på den lange bane. Her på siden kan du se deres produkter og få gode og informative sammenligninger af varerne.

Ekstraudstyr fra LadOp

LadOp tilbyder også ekstraudstyr til din ladestation i form af eksempelvis ekstra kabler eller ladestik. 

Kontakt LadOp for mere information

Uanset hvilken udbyder du køber dit produkt fra, kan du altid kontakte udbyderen for mere information, eller hvis du har spørgsmål. Således også LadOp.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Kan jeg få refusion med en ladestation fra LadOp?

Ja, du kan godt få refusion for dit elforbrug, hvis du køber en ladestation fra LadOp med et tilhørende abonnement. Dette er den helt store økonomiske fordel for dig, der ejer en elbil.

Hvilke ladebokse tilbyder LadOp?

Hos LadOp.dk kan du både få 3,7 kW-, 11 kW- og 22 kW-ladere, og de tilbyder hurtig levering.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.