Lible

Indholdsfortegnelse

Ladeløsning med en Lible-ladeboks

Lible er en danskejet virksomhed, der sælger og lejer ladebokse fra Easee med eller uden serviceaftale. De har en vision om at gøre ladebokse nemt tilgængelige og billige for alle elbil- og hybridejere i Danmark.

Med Lible har du både muligheden for at leje eller købe din ladeboks og på den måde sikre dig opladning af din elbil på den måde og til den pris, der passer dig bedst. Derudover kan du også finde reservedele til din ladeboks fra Lible og købe installation med, når du har valgt din ladeboks.

Lej eller køb en Lible-ladeboks

Du kan enten vælge at købe eller leje din ladeboks til privaten. Begge muligheder fås med deres serviceaftale på 69 kr. pr. måned, der gør, at du kan få fuld refusion på din elafgift. Denne ligger på 1,12 kr./kWh.

Hvis du vælger at købe deres ladeboks, der er en Easee Home, koster det dig 5.949 kr. eksklusiv prisen på det ladekabel, du tilvælger. Vil du hellere leje, så koster det 199 kr./md. uden serviceabonnement og 249 kr./md. med serviceaftale. Vælger du sidstnævnte, kan du også betale årligt til en omkostning på 229 kr./md.

Lejeladerne fra udbyderen kan opsiges med én måneds varsel, på nær den årlige, der har livstidsgaranti og har et depositum på 995 kr., der tilbagebetales ved ophør af lejeaftale.

Både køb og leje af ladeboks ved Lible kommer uden installation. Benytter du dig af en installation, koster det 3.999 kr., men du er derved også sikret en certificeret elinstallatør og rigtig opsætning.

Lible – sikker og gennemskuelig forhandler

Lible brander sig på at være forbrugernes ven, der sikrer, at du får en let og billig ladeløsning, der passer til dit behov og kan periodebestemmes. Dette opfylder de – Libles Trustpilot ligger nemlig på 4,6 stjerner ud af 5 og har en lang række positive kommentarer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang en bindingsperiode har jeg ved leje af en Lible-ladeboks?

Du har kun én måneds bindingsperiode med Lible, hvis du har valgt en lejeaftale, hvor du betaler hver måned. En aftale på et år har en bindingsperiode på et år.

Kan man få elafgiftsrefusion hos Lible?

Ja, Lible tilbyder en serviceaftale på 69 kr. pr. måned, der gør, at du kan få fuld refusion på din elafgift. Denne ligger på 1,12 kr./kWh.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.