Lynlader

Indholdsfortegnelse

Find den rette lynlader til elbil her

Med fremdriften af elbiler i Danmark dukker der også flere og flere ladestationer op, hvor du har adgang til en lynlader. Lynlader i Danmark er indtil videre kun på offentlige tankstationer, netop fordi lynladere til elbiler skal være tilgængelige for alle, når det skal gå hurtigt. I modsætning til ladeboksen på privaten, hvor du roligt kan lade din elbil oplade natten over.

Lynlader til elbil dukker op flere og flere steder

Det er de færreste, der har mulighed for at opsætte en lynlader elbil privat, da en lynladerpris er noget anderledes end en almindelig ladeboks. Hvilket der ikke er noget at sige til, for det er klart at foretrække at kunne oplade sin elbil på den halve tid med en lynlader.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor findes der en lynlader i Danmark?

Rigtig mange offentlige tankstationer er begyndt at installere lynladere til elbiler, og på internettet kan du finde flere forskellige lister med disse beliggenheder.

Skal jeg have en lynlader til elbilen?

Det vil med garanti være en fordel, men en lynlader til bil har andre el-specifikationer end normale ladebokse, og derfor er de endnu kun at finde på offentlige tankstationer. Dog kommer der stadig flere af dem.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.