Mercedes-lader

Indholdsfortegnelse

Elbil- og Mercedes-ladeboks til alle behov

Mercedes-elbiler har efterhånden været en del år på markedet, og det ser du også reflekteret i deres lader til Mercedes’ el- og hybridbiler, som laves i flotte design og sikrer hurtig og sikker opladning.

Mercedes-ladebokse over hele Europa

Mercedes’ ladenetværk er desuden godt udbygget, og er du på farten i både ind- og udland, kan du gøre brug af navigation med Electric Intelligence, der finder den nærmeste ladestander. På den måde løber du aldrig tør for strøm.

Fremtidssikret Mercedes-ladeboks

En klar fordel ved en lader til Mercedes-elbiler er, at de er fremtidssikrede via en standardisering af opladningsproppen på ladestanderen. Det betyder, at alle nuværende og fremtidige elbiler fra Mercedes og visse andre producenter vil kunne oplades på Mercedes-ladenetværk i Europa.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Mercedes me Charge?

Mercedes me Charge er en måde, hvorpå du kan lade din Mercedes op på offentlige ladestationer over hele Europa med en app, der viser alt fra pris til position og tilgængelighed. Appen er gratis, og prisen for at lade op på de forskellige lokationer afhænger af takst og ladehastighed.

Hvilket ladekabel skal du bruge til en el- eller hybridbil fra Mercedes?

Når du skal have et ladekabel til din Mercedes, er det vigtigt at tjekke bilens manual for at sikre, at du ender med det rigtige kabel. De fleste el- og hybridbiler fra Mercedes fungerer med type-2-stik.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.