Norlys | Find priser på Norlys ladestandere

Indholdsfortegnelse

Udfyld formularen og modtag tilbud på ladestandere fra flere udbydere. Det er gratis og uforpligtende. 

Ladestander fra Norlys

Den ladestander, Norlys tilbyder, er markedets mindste ladeboks til private, men til trods for størrelsen er den kraftig, intelligent og er kompatibel med alle elbiler og hybrider. Mærket på denne ladestander er EVBox, og modellen, som Norlys tilbyder installation, elaftale og opladningsaftale til, er Elvi.

Ved køb af en ladestander fra Norlys ejer du din egen ladeboks, der via en opladningsaftale giver dig mulighed for at lade op til 11 kW, kommer med et seks meter langt ladekabel, har installation med i prisen og kan benyttes sammen med forskellige elaftaler fra Norlys eller uden.

Norlys-ladestander med eller uden elaftale

En lader fra Norlys til elbil koster 9.995 kr. med elaftale hos Norlys og 11.995 kr. uden en elaftale. Køber man en lader med elaftale fra Norlys, sparer man yderligere 20 kr./md. på deres opladningsaftale.

De opladningsaftaler, som Norlys tilbyder, hedder OpladFlex. Aftalen sikrer, at din strømmen på din Norlys-elbil-lader  altid er grøn og koster enten 79. kr./md. med en elaftale og 99 kr./md. uden en elaftale. Aftalen gør det muligt for dig som forbruger kun at betale for den el, du bruger under opladning, at få fuld service på din lader, så længe du er kunde, holde styr på opladningen via deres app og se tilgængelige ladestandere nær dig i hele Danmark.

Vælger du både en opladnings- og en elaftale ved Norlys, får du ud over et billigere månedligt gebyr også mulighed for at få fuld elrefusion fra Skat. Den ligger i 2022 på 1,12 kr./kWh og sikrer dig en endnu billigere opladning af din elbil.

Norlys-elbilopladning

Når din Norlys-lader er installeret, kan du nemt og sikkert bruge din ladestander fra Norlys til at lade din elbil. Men ikke nok med, at det er nemt, det kan også blive billigt, hvis du benytter dig af Norlys’ app, der gør det muligt for dig at administrere, hvornår din bil skal oplade. Der gælder, at elprisen fastsættes time for time, og da du kun betaler for den el, du bruger via Norlys, kan du ved at indstille opladningstidspunkterne i appen gøre det muligt kun at lade, når strømmen er billigst.

Med strøm fra Norlys er du desuden sikret, at din elbil forbliver grøn, da den lades på grøn strøm fra vedvarende energikilder.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan man lade andre steder end fra sin egen Norlys-ladestander?

Norlys har et mål om at have 300.000 Norlys-ladestandere i Danmark i 2030 og har allerede mange ladestationer rundt omkring i landet. Disse kan du se og betale ved via deres app.

Hvad koster en ladestander fra Norlys?

Norlys tilbyder to løsninger. Du kan spare 2.000 kr. på boksen hos dem, hvis du også er el-kunde. Det vil sige at prisen varierer fra 9.995 kr. til 11.995 kr.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.