OK ladestander | Sammenlign priser på ladebokse fra OK

Indholdsfortegnelse

OK-ladestander til elbil – både på farten og i hjemmet 

Har du en elbil, der mangler el, kan OK hjælpe dig. OK tilbyder nemlig flere løsninger, så du altid har el tilgængeligt tæt på. Lige meget om du er på farten eller derhjemme, tilbyder de, at du kan få ladet din elbil eller pluginhybridbil.

Der er nemlig både OK-ladestandere i Danmark på forskellige lokaliteter nær dig, og samtidig tilbyder de OK-ladebokse til private, der installeres på din adresse. De forskellige løsninger vil blive behandlet herunder.

Få en OK-ladestander i Danmark til hjemmeadressen

Hos OK kan du enten eje eller leje en OK-el-ladestander , der bliver sat op på din hjemmeadresse. Denne løsning kan du benytte dig af ved at investere i en ladepakke fra OK. Ladepakkerne kommer enten med eller uden en elaftale fra OK.

Det gælder, at lige meget om du vælger at leje eller at eje din ladeboks på el fra OK, at der med i pakken følger en standardinstallation, hvor de kommer ud og installerer boksen, en kabelholder og et ladekabel. Med installationen følger også en serviceaftale, hvor OK tjekker op på din boks og tilbyder mulighed for at få hjælp til din ladeboks fra OK 24/7 og samtidig adgang til lavere priser med en OK-elaftale, hvorved du kan mindske den samlede udgift til el.

Vælger du at leje din OK-el-ladeboks, vil din oprettelsespris være 2.995 kr., mens din månedlige udgift til leje og serviceaftale vil koste dig 199 kr. Hvis du derimod vælger at købe din OK-lader til elbil, er oprettelsesprisen 9.995 kr., mens den månedlige betaling ligger på 79 kr. Disse priser er, hvis du vælger at have en elaftale med OK. Hvis du ikke vil det, kan du stadig benytte dig af en lader fra OK til private ved at betale mere i oprettelse og månedligt gebyr. 

Med begge løsninger har du mulighed for at få elafgiftsrefusion, der er på 1,12 kr./kWh. Det betyder, at du får 1,12 kr./kWh tilbage for den el, du har brugt via din OK-ladeboks, når du lader din bil. På den måde er OK-ladestanderprisen helt i bund.

Benyt dig af en OK-ladestander på farten

I Danmark er OK-ladestandere fordelt over hele landet. De fleste af de ladestandere, som OK tilbyder, er placeret nær trafikknudepunkter. Der findes på nuværende tidspunkt over 30 OK-ladenetværk med alt fra en til syv ladere, og de kan alle findes via OK-appen. På app’en kan du også se, om der er en OK-elbil-ladestander ledig på lokaliteten, pris, stiktype, starte og stoppe opladningen samt betale.

Der findes forskellige ladere ved de ladenetværk, som OK har opsat. Ved et ladenetværk fra OK er der enten en normallader, en hurtiglader eller en lynlader. De fleste ladepunkter er udstyret med en nomallader. At lade på farten ved hjælp af en normallader fra OK koster 2,50 kr./kWh.

Lige nu kan du dog benytte dig af en OK-ladestander gratis, hvis der er tale om en hurtiglader eller en lynlader, da disse stadig er i testfase. Der kan altså være penge at spare, hvis du benytter dig af en OK-elbil-lader.

Hvorfor vælge en ladestander fra OK?

Med en ladestander fra OK sikrer du dig en driftsikker ladeboks, der sørger for, at din bil altid er klar til at rulle afsted. Lige meget om du benytter dig af en OK-ladestander hjemme eller på farten, er el-leveringen stabil og selve standeren serviceret og sikker. 

Indhent tilbud på ladeboks med serviceaftale, helt gratis

Udfyld formularen og modtag uforpligtende tilbud fra flere udbydere på én gang. Vi samarbejder med professionelle udbydere af ladeløsninger.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vil en OK-ladestander se ud ved mit hjem?

Ved OK har du mulighed for at se, hvordan en OK-el-ladeboks vil se ud ved dit hjem. Ved hjælp af AR og 3D-teknologi gør de det muligt for dig at finde den perfekte placering.

Hvad betyder et OK-ladenetværk?

Et ladenetværk er, når ladestanderne er placeret, så de gør det muligt for dig at transportere dig via din elbil i hele Danmark. Det ladenetværk, som OK tilbyder, lader dig for eksempel rejse gennem hele Danmark uden at løbe tør for hverken el eller opladningsmuligheder.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.