Clever-ladebrik

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Hvis du er ejer af en elbil, og vil du gerne have en nem og effektiv måde at oplade bilen på, bør du tage et kig på en Clever-ladebrik. Det giver dig nemlig gode muligheder for at få ladet bilen op, lige meget hvor du befinder dig i landet.

  Bestil din Clever-ladebrik her

   

  Oplad din elbil i hele landet med en Clever-ladebrik

  Clever har ladestationer i hele Danmark og også flere steder i Norden og Tyskland. Med en ladebrik fra Clever kan du derfor få ladet elbilen op, lige meget hvor du befinder dig. Det gør det utrolig let at få opladet bilen, og du kan endda få din helt egen private ladestander derhjemme. Så er du sikker på, at bilen altid er klar til brug.

  Priser for Clever-Go opladning

  Normalladere
  Hurtigladere
  Lynladere
  clever-logo
  3.49 kr./kWh
  3.49 kr./kWh
  4.99 kr./kWh
  (Clever Go uden abonnement)

  *Estimerede priser som kan variere afhængigt af tid og sted.

  Hvordan virker en Clever-ladebrik?

  Ladebrikken skal du bare have med dig, når du skal oplade bilen ved en af ladestanderne. Det er nemlig den, der giver dig adgang til opladningen. Det er gratis at have en ladebrik hos Clever Go, så du kommer kun til at betale for dit forbrug. Derudover er virksomheden i fuld gang med at udvide sit netværk og rækkevidde, så der kommer hele tiden nye ladestationer op. Det er derfor perfekt at have en ladebrik, hvis du ofte kører i elbil.

  Er du i tvivl om, hvor du finder en ladestation fra Clever, skal du bare tjekke deres app. Du kan både bruge Clevers ladebrik eller app til at oplade din bil. Appen fungerer nemlig som Clevers digitale ladebrik, hvilket gør det endnu lettere for dig, når du skal oplade elbilen. Har du brug for en ekstra Clever-ladebrik, skal du bare kontakte deres kundeservice.

  Ønsker du Clever som elselskab? Læs mere om Clever Power her

  Kan man bruge Clevers ladebrik på E.ON?

  Nej, det er ikke muligt for dig at anvende ladestandere hos E.ON med en ladebrik fra Clever. De har ellers været i samtale for at kunne bruge hinandens ladestandere, men de to virksomheder kunne ikke komme til enighed om prisen, så det er for nuværende ikke muligt. Det er derfor nødvendigt for dig at finde en Clever-ladestander, når du skal have fyldt strøm på bilen igen.

  FAQ – ofte stillede spørgsmål

  Hvordan bruger man Clevers ladebrik?

  Du starter med at scanne ladebrikken ved ladeboksen. Derefter kan du bruge dit eget ladekabel eller anvende ladestanderens kabel til at lade bilen op.


  Virker Clevers ladebrik på E.ON-ladestandere?

  Du kan ikke bruge en ladebrik fra Clever til at lade din bil op hos E.ON. Heldigvis findes der mange ladestandere fra Clever i Danmark, som du må nøjes med at bruge for nu.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter