Plug & Drive

Indholdsfortegnelse

Plug & Drive tilbyder fordelagtige løsninger til virksomheder

Hvis du leder efter ladestandere til virksomheden, er Plug & Drive et godt bud. Ladestandere giver nemlig dine medarbejdere gode muligheder for at parkere og oplade deres elbiler, mens de er på arbejde.

Det får du med, når du vælger Plug & Drive

Med ladestandere fra Plug & Drive får du både installeret og serviceret ladestanderen, samtidig med at du får rådgivning og projektledelse i forbindelse med opsætningen til både små og store virksomheder. Plug & Drive er én af de ladeoperatører, som gør meget ud af deres service. De tilbyder derfor at overvåge din oplader, så eventuelle fejl kan blive opdaget tidligt og udbedret. Det sker gennem alt fra genstarter til opdateringer og besøg af elektrikere.

Få en Plug & Drive-ladestander til hjemmet

Med en Plug and Drive-ladestander er det selvfølgelig også muligt at lade bilen op derhjemme. Her får du samme niveau af service som ved en virksomhed. Når du vælger en lader fra Plug & Drive får du altså både installation, service og refusion af elafgiften.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Plug & Drives’ PlugShare-funktion?

Én af fordelene ved Plug & Drive er deres PlugShare-funktion, hvor du med en nøglebrik kan gøre brug af et netværk på over 200.000 opladere i både Danmark og udlandet. Så er du altid i nærheden af en lader på farten.

Kan man få refusion hos Plug & Drive?

Plug & Drive tilbyder serviceaftale, hvor du får afgiftsrefusion på 1,12 kr/kWt til 2030 og desuden vedligeholdt din oplader samtidigt.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.