Renault lader

Indholdsfortegnelse

Find en Renault-lader fra Easee eller Zaptec Go

Når du har en Renault-elbil, kan du drage fordel af lader til Renault fra mærker som Easee og Zaptec Go, der begge får fine anmeldelser. Leder du efter en Renault Zoe-ladestation, er det vigtigt, at du får fat i en type 2-ladestander, så bilen oplades hurtigt.

Brug Renault-ladestation om natten for billig opladning

Det er en god idé at gøre brug af en app sammen med din Renault Zoe-ladestation, så du kan se, når strømmen er billigst og grønnest. Det er den som regel om natten, og derfor er det en god idé at lade din bil op, når du går i seng.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skal du have type 2- eller type 1-stik ved din Renault-lader?

Hvis du skal finde en god Renault-ladeboks, gælder det om at vælge en stander med type 2-stik. Det har de fleste moderne ladestationer, da langt de fleste moderne elbiler bruger stik af type 2.

Hvor kan man købe en ladestander til sin Renault-elbil?

Vi har lavet en gratis oversigt, så det er nemt for dig at sammenligne de forskellige ladebokse, som kan benyttes når din Renault-elbil skal lades op.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.