Sperto

Indholdsfortegnelse

Sperto-ladestationer og Sperto-ladestandere

Sperto er et firma, der tilbyder ladeløsninger til elbiler samt pluginhybridbiler for både virksomheder, boligforeninger, det offentlige og privatkunder. Deres koncept går ud på, at du som kunde kan få el tilgængeligt til din bil uden oprettelsesgebyrer eller abonnementsordning.

For at kunne tilbyde dette forhandler Sperto både ladebokse, ladestandere og ladestationer. De forskellige løsninger vil herunder blive forklaret.

Sperto-ladeboks til private

Vestel EVC04 og EVE Single Pro-line er begge to Sperto-ladebokse, der giver dig muligheden for at lade på egen strøm uden abonnement eller månedlig leje. Vestel EVC04 kan endda tilkobles en elvarmeordning, hvilket bringer din udgift endnu længere ned.

Er man mere til en leje- og abonnementsordning, kan man benytte sig af Bonus-boksen, som er en ladeboks fra Sperto, der tilbyder private kunder en el-lader med aftale og månedlige leje. Oprettelsesaftalen koster mellem 3.999-5.499 kr., alt efter hvilken løsning man vælger, mens lejeudgiften er 75 kr. om måneden. Dertil hører sig, at man kan få 1,00/kWh i afgiftsrefusion. På denne boks er der ubegrænset garanti, og har du boksen i over fem år, er det din.

Alle ladeboksene, om de så er med abonnement eller uden abonnement, lader med en effekt på op til 22 kW og passer til alle elbiler og hybrider. Derudover har du ved disse bokse ubegrænset mulighed for at tilmelde flere brugere til din ladeboks. Det kræver blot, at alle brugere har et gyldigt RFID-kort.

Ladestandere fra Sperto til virksomheder

Sperto har ladestandere til virksomheder. Disse inkluderer EVE single Pro-line, EVE Double og IES Wallbox. Ladeboksene gør det muligt for dig og din virksomhed at lade elbiler op på arbejdspladsen ved enten at vælge en løsning, hvor du benytter et adgangskort eller betaler med et betalingskort. Med disse modeller er det samtidig muligt at oprette brugere med hvert sit adgangskort, så I derved kan afregne individuelt, hvis I ønsker det.

Disse modeller kommer med enten et eller to ladestik. EVE Double kommer med to og lader med enten 11 + 11 kW på begge stik eller 11-22 kW. IES Wallbox har kun et stik, men til gengæld lader den via jævnstrøm og leverer derfor op til 24 kW.

Sperto-ladestationer i det offentlige

Ud over de private ladeløsninger til hjemmet og virksomheden sælger de også ladestationer, der kan foregå via Sperto-opladning i det offentlige rum. De har blandt andet modellerne Hypercharger, der kan levere mellem 50-300 kW til to biler på samme tid og ICU Twin 3.0, som har en effekt på op til 22 kW fra to ladestik.

Spertos offentlige ladestandere kan tilgås via apps eller Sperto-ladebrikker.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man forvente af Spertos priser?

Du betaler enten med betalingskort, RFID-registreret kort eller RFID-brik. Prisen uden abonnement er 3,50/kWh, mens prisen som abonnent afhænger af din abonnementsordning. Betaler du med en brik fra andre udbydere, koster det mellem 3,85 og 4,95/kWh.

Skal man have en Sperto-ladebrik for at lade i det offentlige?

Man behøver ikke at have en Sperto-ladebrik, der følger gratis med i abonnementsordningerne, for at lade ved offentlige Sperto-ladestationer. Man kan enten benytte betalingskort eller andre udbyderes brikker.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.