Strøm til elbil

Indholdsfortegnelse

Sammenlign el-aftaler og strøm til din elbil lige her. Der er mange penge at spare, ved at vælge den rette strøm til elbilen. 

Find den rette strøm til elbil

Du har endelig fundet den rette elbil, men nu kommer spørgsmålet om, hvordan du får den ladet op fremover. Den nemmeste løsning for mange vil være at finde et elbil-strømabonnement, hvor du betaler et månedligt beløb for at kunne have strøm til elbilen på din privatadresse.

Nettopower

Find den rette elaftale til elbil

Billig strøm til elbil kan være svært at gennemskue, men det er ikke umuligt at finde en god elbil-strømpris, hvis blot du laver din research grundigt. Flere selskaber laver abonnementsløsninger, som også nogle gange kan tilpasses til den enkelte forbruger. Det er værd at undersøge en elaftale med elbil, inden du skriver under på det første tilbud, du finder.

Elbil, abonnement og strømpriser

Som elbilsejer er der flere nye ting at tage hensyn til som bilist. For det første skal du vænne dig til en anden måde at tanke din bil. Elbil og strøm er dine nye bedste venner, hvilket kan kræve en smule tilvænning for nogle mennesker. Ikke mindst kræver det en tilpasning ved din bolig for at gøre plads til en installation, så du selv kan oplade din bil.

Forskellene ved strøm til elbil privat eller offentligt

Du kan altid selv bestemme, om du vil oplade din elbil udelukkende derhjemme, udelukkende på offentlige tankstationer eller en kombination af begge. Du skal blot være opmærksom på, at strøm til elbil kan have en pris, der varierer en del begge steder, og dette kan gøre det endnu mere kompliceret at afgøre, hvilken løsning der er bedst for dig.

I første omgang kan det mere være et spørgsmål om, hvad der er mest praktisk for dig som bilist, og ikke nødvendigvis kun om at finde billig strøm til elbilen. Selvom det sidste også kan have en betydelig indflydelse på hele proceduren.

Sådan finder du frem til den rette elaftale med elbil

En elaftale til elbil betyder blot, at du skal finde den ordning, der passer bedst til dig, så du regelmæssigt kan komme til at oplade din elbil. Strøm til elbil og pris deraf kan selvfølgelig variere, alt efter hvilken aftale du vælger, hvilket kan være svært at overskue med fire forskellige muligheder at vælge mellem. Den nemmeste løsning, som de fleste også vælger, er at have en ladeboks derhjemme. Her kan du også selv vælge, om den skal være med eller uden serviceaftale. En serviceaftale tillader dig at søge refusion for en god portion af udgifterne til strøm til elbilen.

Derudover kan du vælge at oplade din elbil med et abonnement, så du får strøm, hvor du hver måned betaler et fast beløb, og derigennem har du mulighed for at tanke over hele landet, og her kan du også søge om en tilbagebetaling på en portion af det endelige beløb.

Til slut er der den metode, som minder mest om, hvordan vi indtil nu har tanket benzin eller diesel. Hvis du vælger udelukkende at oplade ved offentlige tankstationer, kan du holde øje med dit elforbrug til elbilen i forhold til behov og forbrug. Her betaler du hverken mere eller mindre for strøm til din elbil. Denne metode kan også være den eneste mulighed for mange, som ikke har plads eller mulighed for at få installeret en ladeboks i deres hjem.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster strøm til elbil?

Prisen på strøm til din elbil kan variere fra selskab til selskab, og alt efter hvilken abonnementsaftale du indgår. Som udgangspunkt kan du dog altid være sikker på, at strøm er billigst om natten.

Hvordan afregnes pris for strøm til elbil?

Så længe du oplader din elbil i hjemmet, vil du automatisk blive afregnet hos dit faste elselskab. Hvis du vælger at oplade med et abonnement, modtager du en regning fra pågældende udbyder.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.