TakeCHARGE ladebokse

Indholdsfortegnelse

Hvad får du hos TakeCHARGE? 

Én af de glimrende forhandlere, der tilbyder løsninger inden for ladestationer til elbiler, er TakeCHARGE. Når du køber en elbil-ladestation fra TakeCHARGE, har du mulighed for glimrende rådgivning om de forskellige produkter. Det skal også understreges, at hos TakeCHARGE er der tale om ladestationer, du kommer til at eje – ikke leje. Du får altså dit eget personlige produkt, hvis du handler en elbil-ladestation fra TakeCHARGE. 

Din ladestation vil blive installeret inden for 2-3 uger. Her på siden har du mulighed for at se de forskellige produkter, og du får udførligt sammenlignede løsninger, så du forhåbentlig bliver klogere på dit kommende køb af elbil-ladestation.

TakeCHARGE-anmeldelser

Hvis du er i tvivl om de brands, du handler ved, er det næsten altid muligt at finde en anmeldelse af både producenten og dennes produkter på internettet. Hvis du finder dette nødvendigt, opfordrer vi helt sikkert til, at du læser en TakeCHARGE-anmeldelse eller to, hvis det kan give dig mere ro i sindet omkring dit køb af en ladestation.

TakeCHARGE på Trustpilot

Apropos anmeldelser er Trustpilot altid et godt sted at tage udgangspunkt. Her finder du både TakeCHARGE-anmeldelser og en rangering af stjerner fra et til fem ud fra forbrugernes tilfredshed med såvel udbyder som produkter. Dette kan du bruge som en ret præcis indikator for, hvordan andre har oplevet at handle TakeCHARGEs produkter.

I skrivende stund er TakeCHARGE rangeret ualmindelig flot på Trustpilot, hvor langt de fleste anmeldelser er overordentligt positive. Du kan eventuelt selv undersøge, hvordan anmeldelserne tager sig ud på siden.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få refusion med produkter fra TakeCHARGE?

Køber du et abonnement hos TakeCHARGE, kan du få refusion for en del af din elafgift. Derfor kan det være en god langsigtet økonomisk løsning at købe både elbil og ladestation. Du kan få refunderet 1,10 kroner pr. kWh, du bruger på at lade din elbil op.

Hvor lang leveringstid har TakeCHARGE?

Din ladestation vil blive installeret inden for 2-3 uger ved bestilling hos TakeCHARGE.dk.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.