Tesla-lader

Indholdsfortegnelse

Tesla-lader i hjemmet gør det nemt at lade elbilen op

Har du en Tesla, er det oplagt at få etableret en Tesla-ladestation i hjemmet, så du altid kan lade din elbil op, mens du er hjemme. Der er selvfølgelig et veludviklet Tesla-ladenetværk, som gør, at det ofte ikke er strengt nødvendigt med en lader til Tesla derhjemme, men har du det, kan du spare både tid og penge.

Det eneste, du skal gøre, ligesom med andre ladestationer, er at sætte ladestikket i din Tesla og lade bilen, mens du for eksempel sover eller hygger dig med familien. Det giver mulighed for, at du kan udnytte de ofte billigere elpriser om natten, frem for at lade bilen ved tankstationer om dagen, mens du er på farten.

Tesla-ladenetværk sørger for, at du altid kan lade din Tesla

Fordelen ved at købe en Tesla og en Tesla-ladestation er deres veludbyggede Tesla-ladenetværk, som kaldes for Tesla Supercharger-netværket. Det er verdens største hurtigopladningsnetværk, og standerne er placeret langs større ruter og motorveje. På en lader til Tesla tager det ikke mere end 15-20 minutter at få bilen ladet op til 80 %, hvilket kan tilføje op til 275 kilometers rækkevidde. 

Du kan desuden gøre brug af Teslas Trip Planner i bilen, som kan guide én til den nærmeste Tesla-ladeboks. På den måde kan du planlægge din tur i både ind- og udland, så du aldrig løber tør for strøm. Det gør det altså nemt at lade med en Tesla-lader, uanset hvor du befinder sig.

Det smarte ved Teslas-ladenetværk er, at det kun kan benyttes af Teslas elbiler. Derfor er der mindre rift om standerne. Samtidig kan Tesla elbiler bruge alle normale ladestandere, så du ikke behøver kun at køre efter Teslas egne. Det giver en større frihed til dig, der kører Tesla elbil.

Få fat i en autoriseret installatør til din Tesla-ladestation

Når du skal have installeret en Tesla-lader hjemme, skal du være opmærksom på at finde en autoriseret elektriker, der kan installere laderen. Det vil ofte tage et par uger at finde en elektriker, men selve installationen tager kun et par timer. Det er vigtigt, at du benytter dig af en autoriseret elektriker til at montere din Tesla-lader, da det faktisk er ulovligt at installere en ladestation selv. Det kommer heller ikke med i din Tesla-laderpris, så det skal du være opmærksom på. 

Ønsker du ikke at bruge tid på at finde en autoriseret elektriker selv, kan du selvfølgelig også via Teslas hjemmeside aftale et besøg fra en Tesla-certificeret elektriker, som kan udføre installationen af Tesla-ladeboksen.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en ladestander til Tesla?

Ønsker du at investere i en ladestander til Tesla, så finder du hurtigt ud af, at priserne på en ladestander matcher markedets øvrige muligheder. En Tesla-ladestationspris på mellem 3.900 og 6.500 er ikke unormalt, og oveni denne pris kommer installationsomkostninger.

Hvad koster en Tesla-hjemmelader?

Når du køber en Tesla-lader til hjemmet, skal du være opmærksom på, at du både kan købe et mobilt ladekabel og en såkaldt wall connector. Det mobile ladekabel er optimalt for dig, der ikke kører meget, mens en wall connector sørger for, at du hurtigst muligt kan lade på din Tesla-lader.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.