Toyota-lader

Indholdsfortegnelse

Hurtiglader til Toyota RAV4 pluginhybrid

Har du en Toyota el- eller hybridbil, er den bedste mulighed for at oplade derhjemme med en ladestander fra fx Easee eller ABL, der fungerer som en Toyota-ladeboks, og som kan genoplade batterierne på bare fem timer.

Godt netværk af Toyota-ladebokse

Toyota er en del af Toyota Charging Network, og det betyder, at der er et væld af offentlige Toyota-ladestationer, som du kan benytte dig af. Derudover kan du oplade din Toyota på et væld af andre ladestationer langs fx motorveje og lignende.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder du offentlige ladere til Toyota?

Gør du brug af fx Clevers kort og app over ladestandere i Danmark og Europa, finder du hurtigt en lader til Toyota. Her finder du højeffektive enheder, der kan lade et 50 kW-batteri op på mindre end 30 minutter.

Er der en app til min Toyota-ladestation?

Du kan altid downloade Toyotas MyT app, hvor du kan se alt fra batteristatus til kørerækkevidde og planlægge opladningstider m.m.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.