VW-lader

Indholdsfortegnelse

VW-ladeboks til hjemmet

Volkswagen har gjort det nemt at lade din el- eller hybridbil op derhjemme med en Wallbox, der kan levere op til 22 kW strøm. Der findes ikke en egentlig Volkswagen-lader, men når du køber en elbil fra Volkswagen, kan du vælge at lade deres samarbejdspartner Clever opsætte en ladeboks derhjemme, så du har en VW-ladeboks klar. Du kan også tjekke din nærmeste VW ID 3-lader på Clevers app.

Volkswagen-ladestation på farten

Volkswagen er, ligesom mange andre store bilproducenter, en del af selskabet Ionity, og det betyder, at du med ét abonnement har adgang til mere end 300.000 ladestationer rundt om i Europa og Danmark, hvor du kan finde en lader til VW hurtigt og billigt.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge en Volkswagen-lader frem for stikkontakten?

Det er en god idé med en Wallbox eller lignende i stedet for at bruge en stikkontakt til at lade din el- og hybridbil op, da installationen ikke holder til mere end seks ampere over to timer, og det medfører en langsom opladning. Med en ladeboks oplades din bil langt hurtigere og mere sikkert.

Kan du finde VW-ladebokse på navigationen?

Når du ejer en VW-el- eller hybridbil, kan du via bilens navigation nemt finde de nærmeste ladestandere. Du kan også gøre brug af Clevers app eller kort, som viser de nærmeste standere.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.