Wallbox | Sammenlign priser på Wallbox ladere

Indholdsfortegnelse

Wallbox-lader med Power Boost

Hvis du vælger en Wallbox-lader, får du muligheden for at lade med det, de kalder for Power Boost, hvilket adskiller sig fra mange andre ladeoperatørers muligheder. Her overvåger ladestanderen automatisk, hvor meget elektricitet du bruger, og hvornår der er mere strøm tilgængeligt til at oplade bilen. Så hvis du fx slukker for lyset i stuen, omdirigerer Power Boost automatisk strømmen til din bil. På den måde sikres du den mest effektive opladningsoplevelse hver eneste gang. Det er en funktion, som virker med de fleste elbiler.

Wallbox Pulsar Plus – lille, men kraftfuld lader

Med Wallbox har du et godt udvalg af forskellige løsninger, når det kommer til ladestandere. De fungerer alle sammen med deres app, der muliggør overblik over forbrug. En af disse ladestandere, som er super populær i øjeblikket, er den, der kaldes for Wallbox Pulsar Plus. Det er en Wallbox-lader, som er utrolig lille, og som derfor passer i ethvert hjem. Laderen kan installeres både indendørs og udendørs. Samtidig får du en Wallbox-lader, der kan levere op til 22 kW strøm, og som har både type 1- og 2-ladekabler.

Brug appen og få overblik over forbrug og Wallbox-pris

Når du køber en lader fra Wallbox i Danmark, får du en lader, der kan kombineres med en smart app, som nemt og hurtigt giver et overblik over forbrug og priser. Med app’en kan du planlægge opladninger, når strømmen er billigst, samt se status på opladning af din bil. Det gælder, uanset om du har en Wallbox 11 kW-lader eller en Wallbox Pulsar Plus. Derudover kan du også få overblik over Wallbox-refusion på sine elafgifter – også Wallbox Pulsar Plus-refusion er en mulighed.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem installerer Wallbox-laderen?

Når du køber en Wallbox-lader, gælder det ligesom med alle andre ladere, at du ikke selv må installere den. I stedet skal du gøre brug af autoriserede elektrikere, som sørger for, at ladestanderen installeres og fungerer korrekt.

Kan du få Wallbox-lader til virksomheden?

Det er ikke kun i din private bolig, at du kan få en Wallbox-lader. Det samme kan du til din virksomhed, og her kan du igen gøre brug af deres app for nem overvågning af priser og forbrug. Derudover kan du få en RFID-kortlæser, som er kompatibel med fx medarbejdernes firmakort.

Kan du få en app til sit smartwatch?

Hvis du ønsker at gøre brug af virksomhedens app, kan du både få den på mobil og på sit smartwatch. Her kan du få notifikationer om status på opladningen samt andre beskeder.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.