Zapp Mobility

Indholdsfortegnelse

Pålidelige ladestationer fra Zapp Mobility

Vi har i Zapp Mobility en meget stærk samarbejdspartner, hvis produkter vi gerne vil præsentere for dig. De er kendt for solide produkter til skarpe priser. Med en ladestation herfra kommer du ikke til at gå galt i byen. En solid ladestation er en station, der hurtigt og billigt kan lade din elbil op og samtidig kan holde til lidt af hvert. Du kan nemt få installeret en ladestation på din egen matrikel, så du altid har hurtig adgang til strøm. Og du kan selvfølgelig både lade om dagen og om natten, så din bil altid er klar til brug.

Find en Zapp Mobility-anmeldelse

Hvis du er i tvivl om, hvor populære produkterne, fx Zapp-ladebokse, egentlig er, kan du altid gå efter anmeldelserne. Zapp Mobility-anmeldelserne er nemlig over en bred kam vældig gode. Der er masser af tilfredse kunder, der har handlet disse produkter. Som kunde er det altid betryggende, når du kan finde den slags anmeldelser online. Det optimerer sikkerheden og trygheden for, at det produkt, du kommer afsted med, rent faktisk holder, hvad det lover. På denne måde er internettet faktisk et slags sandhedsvidne.

Zapp Mobility på Trustpilot

Du kan eksempelvis gå på den omfangsrige hjemmeside Trustpilot, hvor rigtig mange mennesker verden over skriver anmeldelser af både enkelte produkter og virksomheder. Her kan du også med fordel holde øje med, hvor mange stjerner forbrugerne har givet eksempelvis Zapp Mobility. Der kan gives mellem en og fem stjerner.

Dette er en glimrende indikator for, hvor godt et produkt eller hvor troværdig en virksomhed er. Og lige præcis på Trustpilot boner virksomheden ud på den positive måde. Der gives generelt fremragende karakterer til både virksomhed og produkter.

Zapp Mobility og Monta

Ladestationerne fra Zapp Mobilitys sortiment kan altid kobles til appen Monta. Med Monta kan du administrere din ladestation. Den kan eksempelvis fortælle dig, hvornår strømmen til din elbil er billigst og grønnest. Her kan du altså slå to fluer med et smæk. Du kan være miljørigtig, og du kan spare penge, når du benytter dig af Monta.

Derudover kan du via Monta også finde ud af, om der er en privat udbyder af strøm til din elbil i nærheden af din aktuelle placering. Igen en meget smart feature, der kan gøre en stor forskel for dig i din hverdag og på de længere ture. Den har også været med til at automatisere processen i forbindelse med elrefusion. Dette har været til gavn for både kunde og udbyder.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Må man lade elbilen 100 % op med et produkt fra Zapp Mobility?

Som udgangspunkt må du altid gerne lade batteriet i din elbil 100% op. Du skal dog være opmærksom på, at det kan virke slidende på batteriet, hvis det står fuldt opladet i længere tid. Undgå derfor en fuld opladning på et tidspunkt, hvor der går længe, inden du skal køre igen.

Kan jeg få refusion for min ladestation fra Zapp Mobility?

Ja, du kan få refusion, hvis du køber et abonnement eller en serviceaftale. Denne betaler du et meget beskedent månedligt beløb for. Til gengæld kan du få en del af din udbetaling til elafgifter tilbage. Det er især smart, hvis du kører meget.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.