Zaptec

Indholdsfortegnelse

Find din ladeboks hos Zaptec

Zaptec er en teknologivirksomhed, der er førende inden for produktion af smarte ladeløsninger til elbiler og hybrider. De brander sig på at udvikle ladebokse, der forenkler livet for dig og gør det muligt for dig at forbedre miljøet.

Hos Zaptec finder du to forskellige slags ladebokse, der passer til forskellige behov, brugere og specifikke formål. De to modeller, de forhandler, hedder Zaptec Go og Zaptec Pro.

Zaptec-ladestander – en grøn og sikker løsning

Zaptec Go er en lader, der er udviklet til private. Den er verdens mindste oplader og lader med 22 kW – den er 80 % mindre og lettere end opladere, der lader med samme effekt på markedet og vejer kun 1,3 kg. Derudover er den udstyret med økotilstand, der gør, at din Zaptec-ladestander kun lader, når elektriciteten er billig. Zaptec Go kommer i seks farver, og det er muligt at få den med RFID-chip, så kun tilsluttede brugere kan benytte den.

Den anden ladestander fra firmaet hedder Zaptec Pro. Denne model er udviklet til større parkeringspladser, virksomheder, boligforeninger, virksomheder og fællesejede ejendomme. Den oplader ligesom Zaptec Go med en effekt på 22 kW. Denne model kommer også med indbygget 4G, hvilket gør det nemmere at tilslutte flere bokse og kommunikere med dem. Zaptec Pro er desuden udviklet, så den kan benytte den tilgængelige el mere effektivt.

Begge ladere er udstyret med tyverisikring og regelmæssige opdateringer, der kører via internettet og sikrer, at din Zaptec-ladeboks altid er opdateret. Desuden kommer ladeboksene med en tryghedsgaranti og en fem års garantiperiode. For at få en Zaptec-laderpris skal man kontakte firmaet.

Administrer din Zaptec-lader

En lader fra Zaptec er gratis tilknyttet Zaptec Portal. Dette er en gratis cloud-tjeneste, der gør det muligt, for dig som forbruger at overvåge din Zaptec-ladeboks, få et overblik over dit elforbrug, registrere nye brugere og benytte dig af økotilstand.

Derudover er det også muligt for installatøren at foretage en hurtig installation og løse fejlmeldinger på din lader fra Zaptec. Zaptec-portalen kan samtidig anvendes sammen med betalingsløsninger og andre eksterne løsningværktøjer til din lader.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en Zaptec-lader?

Zaptec-laderprisen kan du kun få ved en certificeret Zaptec-forhandler eller ved at kontakte firmaet via deres hjemmeside. Prisen afhænger af dine behov, valg af model og antal ladere.

Hvad koster det at benytte sig af Zaptec-portalen?

Zaptec-portalen er gratis, da firmaet ikke mener, at det skal koste dig noget at administrere din Zaptec-lader.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.