Clever Power – alt, du skal vide om elselskabet

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Har du overvejet at skifte til et nyt elselskab? Så bør du tage et kig på Clever Powers elselskab, der både kan levere strøm til dit hjem og din bil til rigtig fordelagtige priser.

  Derudover har elselskabet et væld af andre fordele, og kigger du på en Clever Power-anmeldelse eller to, får du hurtigt et indtryk af tilfredsheden blandt virksomhedens kunder.

  Hvem er Clever Power?

  Elselskabet startede i 2009 og har siden fokuseret på effektive elløsninger til både hjemmet, bilen og den offentlige ladeinfrastruktur. I dag forsøger Clever Powers elselskab at levere de bedste og billigste løsninger til både private og erhvervskunder. Du kan derfor få en fast månedlig pris på din opladning i hjemmet eller køre forbi en af de offentlige Clever ladestationer, så du kan få elbilen i gang igen.

  Hvad kan Clever Powers elselskab gøre for dig?

  Der findes mange løsninger til dig, hvis du gerne vil have billige priser på dit el eller en Clever-ladestander i din bolig, så du altid har mulighed for at oplade din elbil, når du ikke længere er på farten.

  Du kan få Clever Powers strøm til din bolig ganske hurtigt ved at skifte fra dit nuværende elselskab. Hos Clevers elselskab får du gode fordele, der blandt andet indebærer:

  • 100 kroners månedlig rabat på dit opladeabonnement, hvilket er smart, hvis du også er ejer af en elbil.
  • At der ingen tilbagebetaling eller store udlæg er. Opladningen i hjemmet bliver automatisk trukket fra din elregning.
  • At du får billige elpriser time fra time, så du kan flytte dit elforbrug til billigere timer.
  Køb en Clever ladestander her

  Selvom mange af deres løsninger ligger omkring opladning til bilen, er det også muligt få strøm fra Clever Power uden at have et abonnement på en ladeboks. Det giver dig dog visse fordele at samle det hele i én pakke, hvilket er værd at overveje, hvis du enten er elbilejer eller har planer om at blive det.

  Har du derudover solceller på dit hus, kan du også modtage fordele fra elselskabet. Fra 2023 kan du faktisk modregne din egenproducerede strøm til opladningen med det, du bruger fra elnettet. Lige meget hvilken løsning du har hos virksomheden, bliver det hele samlet på en månedlig elregning, så du let har et overblik over dine strømvaner og dit elforbrug. Det er både simpelt og nemt for alle virksomhedens kunder.

  Sådan er Clever Powers priser

  En af de vigtigste faktorer, når det kommer til el og opladning, er naturligvis elselskabets priser. Med Clever Powers strøm får du indkøbspriser på elproduktet. Det vil sige, at Clever Powers elpris varierer fra time til time, hvilket både kan være en fordel og ulempe for dig. Er du god til at holde styr på, hvornår elpriserne er høje, kan du flytte dit elforbrug til timer, hvor priserne er lavere. Du kan på den måde spare ret gode penge hver måned.

  Er du ofte på arbejde, eller har du ikke mulighed for at ændre særlig meget på dit forbrug, kan det måske være en ulempe. Det er dog ikke muligt for dig at få en fastprisaftale hos elselskabet, da de er mere fokuseret på at kunne tilbyde en elpris, der matcher dit faktiske forbrug hver måned.

  Clever Powers anmeldelser – hvad siger kunderne?

  Elselskabet har i mange haft meget tilfredse kunder, der især har fokus på elbiler. Løsningerne fra Clever Power kommer nemlig både til hjemmet og bilen, som kan samles i en og samme pakke. På den måde får kunderne endnu større fordele og kan derfor spare flere penge på elregningen hver måned.

  Derudover taler kunderne også meget positivt om elselskabets rådgivning og kundeservice. Har du derfor problemer med en opladning, eller har du spørgsmål til en specifik service, sidder der altid positive og professionelle folk til at hjælpe dig. Og det kan være en klar fordel, hvis man ikke altid har helt styr på alt det tekniske.

  FAQ – ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster Clever Powers el?

  Elselskabet tilbyder alle sine kunder indkøbsprisen på strøm. Det vil sige, at prisen skifter fra time til time, så det er en god idé at holde lidt øje med, hvornår prisen er lavest.


  Hvilke elløsninger tilbyder Clever Power?

  Clever tilbyder løsninger til både hjemmet og bilen. Så leder du efter en ladeboks til bilen eller mulighed for at oplade elbilen, når du er på farten, er dette elselskab det perfekte match for dig.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter