AUDI lader

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Audi-ladebokse over hele Europa

  Når du skal på farten i en Audi, uanset om det gælder turen rundt i Danmark eller rundt i Europa, så er du godt stillet. Med e-tron charging service har du nemlig adgang til over 300.000 ladestationer i hele Europa, hvor du kan finde en lader til Audis el- og hybridbiler.

  Audi-ladestation derhjemme

  Det er altid en god idé at få installeret en ladestander derhjemme, så du om morgenen kan vågne op til en fuldt opladet bil. Der findes ikke deciderede Audi-ladebokse på markedet, så her skal du ud og finde en fra et andet mærke.

  Audi-ladeboks i samarbejder med Clever

  Audi samarbejder med Clever om at tilbyde Audi-ladestationer, hvor du med et abonnement til fast månedlig pris kan lade bilen ubegrænset op.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Er der en app, som kan vise Audi e-tron-ladestationer?

  Hvis du skal ud på længere ture og har brug for at finde en lader til Audi undervejs, kan du gøre brug af myAudi-appen, der viser både Audi-ladebokse og ruter derhen foruden andre detaljer.


  Kan du bruge Ionitys lader til Audi?

  Audi-el- og hybridbiler har adgang til Ionitys veludbyggede ladenetværk, og derfor kan du godt bruge Ionitys lader til Audi. Deres højt ydende stationer sørger for 150 kW opladning, så du er klar igen på en halv time.