Om Os

Vores mission

Salget af elbiler stiger hvert år. Det betyder også at flere og flere får brug for en løsning, når det kommer til opladning af deres elbil. Denne beslutning kan dog være svær og kræver mange timers research, fordi der er kommet flere udbydere på markedet – og der kommer løbende flere og flere til.

  • Skal jeg eje eller leje?
  • Skal jeg have med eller uden abonnement?
  • Kan jeg få refusion?

Dette er blot nogle få af de spørgsmål der opstår, når du skal finde en ladeløsning.

Derfor har vi lavet Tjeklader.dk. Vores mål er at give et overblik over de ladeløsninger, der findes på markedet til opladning af elbil. Derudover forsøger vi at gøre det nemmere for dig som elbilejer, at vælge den helt rette (og billigste!) ladeløsning, ud fra lige præcis dit kørebehov. Fordi hvornår er det nu lige det kan svare sig at have en ladeboks med abonnement?

Send os en besked

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vi står bag

Bag Tjeklader.dk er et hold specialister indenfor online marketing. Siden er ejet og drevet af Adlab ApS, som står bag en række sammenligningstjenester indenfor mange forskellige område som eksempelvis el, a-kasser, måltidskasser, mobilabonnementer mm.

 

Kontaktoplysninger

Vestergade 48H 2. 8000 Aarhus C

CVR: 38429604

Mail: kontakt@tjeklader.dk

Telefon: +45 50 37 52 87

Maria Stockfleth

ms@adlab.dk

Daniel Østergaard

daniel@tjeklader.dk

Morten Jørgensen

morten@tjeklader.dk

Nicoline Høgh Stoubæk

nicoline@tjeklader.dk

Tjeklader.dk er reklamefinansieret

Vores hjemmeside er ganske gratis at bruge. Vi forsøger hele tiden at holde siden opdateret med de nyeste trends og produkter på markedet. Det gør vi fordi vi mener, at dette kan gøre en forskel for dig som forbruger, så du kan træffe et valg på et bedre sammenligninggrundlag end uden vores service. Derfor kræver det en del vedligehold, og det bruger vi også en del ressourcer på.

For at vi kan holde siden kørende modtager vi kommission fra de udbydere du finder på siden. Det betyder at hvis du via et link her på siden foretager et køb/tilmelding hos en af vores samarbejdspartnere, modtager vi en lille provision/fast beløb af salget. Vi vælger altid selv hvem vi samarbejder med, og vores altoverskyggende mål vil altid være at give det bedst mulige overblik.

Rækkefølge og fremhævning af produkter kan være influeret af kommissionssatsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

tick Eksklusive tilbud
tick Personlig sammenligning
tick Modtag nyheder om nye produkter