Om os

Salget af elbiler stiger hvert år. Det betyder også at flere og flere får brug for en løsning, når det kommer til opladning af deres elbil. Denne beslutning kan dog være svær og kræver mange timers research, fordi der er kommet flere udbydere på markedet – og der kommer løbende flere og flere til.

  • Skal jeg eje eller leje?
  • Skal jeg have med eller uden abonnement?
  • Kan jeg få refusion?

Dette er blot nogle få af de spørgsmål der opstår, når du skal finde en ladeløsning.

Derfor har vi lavet Tjeklader.dk. Vores mål er at give et overblik over de ladeløsninger, der findes på markedet til opladning af elbil. Derudover forsøger vi at gøre det nemmere for dig som elbilejer, at vælge den helt rette (og billigste!) ladeløsning, ud fra lige præcis dit kørebehov. Fordi hvornår er det nu lige det kan svare sig at have en ladeboks med abonnement?

Vi står bag

Bag Tjeklader.dk er et hold specialister indenfor online marketing. Siden er ejet og drevet af Adlab ApS, som står bag en række sammenligningstjenester indenfor mange forskellige område som eksempelvis el, a-kasser, måltidskasser, mobilabonnementer mm.

Nicoline

Daniel

Morten

Tjeklader.dk er reklamefinansieret

Vores hjemmeside er ganske gratis at bruge. Vi forsøger hele tiden at holde siden opdateret med de nyeste trends og produkter på markedet. Det gør vi fordi vi mener, at dette kan gøre en forskel for dig som forbruger, så du kan træffe et valg på et bedre sammenligninggrundlag end uden vores service. Derfor kræver det en del vedligehold, og det bruger vi også en del ressourcer på.

For at vi kan holde siden kørende modtager vi kommission fra de udbydere du finder på siden. Det betyder at hvis du via et link her på siden foretager et køb/tilmelding hos en af vores samarbejdspartnere, modtager vi en lille provision/fast beløb af salget. Vi vælger altid selv hvem vi samarbejder med, og vores altoverskyggende mål vil altid være at give det bedst mulige overblik.

Rækkefølge og fremhævning af produkter kan være influeret af kommisionssatsen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, feedback eller andet, kan du kontakte os via nedenstående formular. Udfyld felterne, samt en beskrivelse af hvad din henvendelse drejer sig om, så vender vi tilbage med svar så hurtigt som muligt.

Tjeklader er annoncørbetalt

Vi hjælper dig til det rette valg af ladeløsning til din elbil. På vores side finder du nyttige guides, prissammenligninger og alt hvad du skal bruge, til at finde den rette ladeløsning.

Alt dette gør vi ganske gratis, og for at dette kan lade sig gøre, bliver vi i de fleste tilfælde (ikke alle) betalt provision fra de produkter og services som vi henviser til.

Vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis det fulde marked, men er fyldestgørende i det omfang vi vurderer til at være tilstrækkeligt for at træffe en informeret beslutning. Rækkefølgen kan være påvirket af provisionssatsen fra de pågældende udbydere.

Vi vælger dog 100 % selv hvem vi samarbejder med og hvad vi henviser til. Vores indhold er altid baseret på grundig research, for at give dig det bedst mulige overblik.