Ladeboks til hybrid

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  Vælg den rette lader til plug-in hybrid

  Som en del af den grønne omstilling, hvor vi er i gang med at udskifte benzin- og dieselbiler med mere bæredygtige løsninger, er hybridbiler eller plug-in hybrid en mellemting, der læner sig op ad det grønne valg. Med hybridmodeller kører din bil nemlig på strøm på de korte ture, men har en forbrændingsmotor, der går i gang, når batteriet er afladet. Der skelnes mellem hybridbiler og plug-in hybridbiler.

  En almindelig hybridbil er egnet til at køre korte ture i byen, men behøver ikke et ladekabel, da batteriet bliver opladet under turen, bl.a. ved opbremsning. En plug-in hybrid giver dig til gengæld mulighed for at lade op ved en ladeboks.

  Er du også i tvivl om, hvilken lader til hybridbilen, du skal vælge? Så er du langt fra den eneste.

  Derfor er det nødvendigt med en ladeboks til din plug-in hybrid bil

  For at imødekomme den grønne omstilling skal du sørge for at lade batteriet op på din bil, da den ellers kun kører på forbrændingsmotoren, det vil sige benzin eller diesel. Med en ladeboks til hybrid er du sikker på altid at have grøn energi lige ved hånden.

  Vælger du at investere i en plug-in hybrid, kan du regne med at køre 50-150 km på ren elektricitet. Det præcise kilometertal afhænger af dit kørselsmønster, hastighed og terræn. Ligesom med en benzinbil kræver det mere energi at komme op ad bakker end ned.

  Sammenlign priser på ladebokse til plug-in hybrid

  Når du skal finde den bedste ladestander til hybrid, så anbefaler vi, at du sammenligner priserne hos de forskellige udbydere – så kan du nemlig hurtigt og nemt finde den billigste ladeboks til plug-in hybridbilen. Er du i tvivl om, hvordan du sammenligner priserne? Du skal blot udfylde vores beregner øverst på denne side, hvorefter du får en oversigt over de bedste ladestander til hybridbil baseret på dine indtastninger i beregneren.

  Sådan vælger du ladeboks til plug-in hybridbil

  Når du skal finde en løsning til opladning af din plug-in hybrid, er det først og fremmest vigtigt, du vælger et stik, som passer til din hybridbil. Med det mener vi, at du skal undersøge, hvilke krav din bil stiller til effekt og strømstyrke. Ikke alle batterier kan nemlig klare lige stor ydeevne fra en ladeboks til hybrid. Er bilens batteri designet til at skulle lade langsomt op med 11 kW, vil det tære hurtigere på batteriets holdbarhed og levetid, hvis du benytter 22 kW.

   

  Hvad koster en ladeboks til hybrid?

  En ladeboks hybrid svinger i pris. Du kan regne med, at jo større effekt boksen har, desto mere skal du af med. Som vi har været inde på, findes der bl.a. to typer, 11 kW og 22 kW. Om du skal vælge den ene frem for den anden, afgør din bil, dit kørselsbehov og behov for opladning.

  Den lavere effekt giver god mening, hvis du mest kører korte ture og i øvrigt kan nøjes med at oplade din bil om natten. Den højere effekt er oplagt, hvis du har brug for hyppigere og hurtigere opladninger.

  Priserne for en ladeboks, som en hybrid fungerer med, svinger typisk mellem 4.000 og 15.000 kr. og afhænger af type, model og udbyder.

  Priser på ladebokse til hybridbil

  UdbyderPris for ladeboks til hybrid inkl. installationOpladningsaftaleEl-aftale
  Nettopower ladeboks6.995 kr.69 kr./mdr.Inkluderet
  Zapp Mobility ladeboks8.399 kr.75 kr./mdr.Ikke inkluderet
  OK ladepakke4.995 kr.79 kr./mdr.Inkluderet
  Greenbow ladeboks7.995 kr.99 kr./mdr.Inkluderet

  Hvad er den bedste hjemmelader til plug-in hybrid?

  Er du også på udkig efter den bedste ladestander til din hybridbil? For at gøre det nemmere for dig at finde den rette ladestander til hybridbilen, har vi samlet en liste over nogle af de bedste ladebokse til hybrid lige nu efter vores mening.

  Her er nogle af de bedste hjemmeladere til plug-in hybrid:

  Billigste ladeboks til plug-in hybrid

  Den bedste pris finder du ved at sammenligne modellerne med dit reelle behov. Du kan nemlig købe ladebokse til hybrid, hvor der medfølger både abonnement og serviceaftale. Om du skal tilvælge disse, beror på dit behov. For du skal her overveje, om du får noget for pengene, eller om du er bedre stillet, hvis du blot betaler for din husstands samlede elforbrug.

  Ved du for eksempel, at du kommer til at køre under 5.000 km om året, vil det oftest ikke kunne svare sig at købe en ladeboks, pluginhybrid såvel som hybrid, med abonnement.

  Hvad der er den billigste løsning indenfor ladestandere til plug-in hybrid, hænger derfor sammen med dine samlede udgifter i den periode, du kigger på. Du skal nemlig også overveje, om det kan betale sig at købe en ladeboks serviceaftale, hvor den lovpligtige installation fra en autoriseret elektriker er inkluderet i prisen.

   

  Liste over de billigste ladebokse til hybridbil lige nu:

  • OK ladeboks – billigste ladeboks til hybrid – 4.995 kr. inkl. installation
  • LOOAD ladeboks – billigste ladeboks til hybrid – 7.498 kr. inkl. installation
  • Greenbow ladeboks – billigste ladeboks til hybrid – 8.495 kr. inkl. installation
  • Nettopower ladeboks – billigste ladeboks til hybrid – 6.995 kr. inkl. installation

  Hvordan installerer man sin hybrid lader?

  Vidste du, at du faktisk ikke selv må installere din ladeboks til plug-in hybrid? Det er nemlig lovpligtigt, at installationen skal udføres af en autoriseret elektriker.

  Er du i tvivl om, hvordan installationen skal foregå? Og hvilke regler, du skal tage højde for? Så kan du læse meget mere om installation af ladeboks til hybrid ved at klikke på knappen nedenfor.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvilken lader til plug-in hybrid skal jeg vælge?

  Du skal vælge den lader til hybridbiler, der stemmer overens med de krav til effekt og strømstyrke, som din bil stiller. En forkert effekt og strømstyrke vil forringe dit batteris levetid og holdbarhed.


  Hvad koster en ladeboks til pluginhybrid?

  Alt afhængigt af hvilken type og model du vælger, kan du regne med at skulle af med 4.000-15.000 kr. for en ladestation til hybrid. Hertil skal du muligvis lægge et beløb for korrekt installation af en autoriseret elektriker.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter