VW-lader

Hvilken ladeløsning er bedst for dig?

Har du mulighed for at få installeret egen ladeboks på din adresse?
question-mark
Der kan være tilfælde hvor det ikke er muligt, f.eks. hvis du bor i lejlighed e.l.
Hvor meget forventer du ca. at lade hjemme?
question-mark
Dit behov for at lade elbilen op derhjemme, kan have betydning for, hvilken ladeløsning der er billigst for dig.
Har du solceller eller varmepumpe?
question-mark
Har du solceller eller varmepumpe installeret på din adresse (el som primær varmekilde), er det ikke muligt at få refusion for din elbils elforbrug på din adresse.
Hvor mange kilometer forventer du at køre?
question-mark
En gennemsnitlig dansk familie kører 15.000-20.000 km/år.
km/år

Indholdsfortegnelse [Vis]

  VW-ladeboks til hjemmet

  Volkswagen har gjort det nemt at lade din el- eller hybridbil op derhjemme med en Wallbox, der kan levere op til 22 kW strøm. Der findes ikke en egentlig Volkswagen-lader, men når du køber en elbil fra Volkswagen, kan du vælge at lade deres samarbejdspartner Clever opsætte en ladeboks derhjemme, så du har en VW-ladeboks klar. Du kan også tjekke din nærmeste VW ID 3-lader på Clevers app.

  Volkswagen-ladestation på farten

  Volkswagen er, ligesom mange andre store bilproducenter, en del af selskabet Ionity, og det betyder, at du med ét abonnement har adgang til mere end 300.000 ladestationer rundt om i Europa og Danmark, hvor du kan finde en el lader til VW hurtigt og billigt.

  FAQ – Ofte stillede spørgsmål

  Hvorfor vælge en Volkswagen-lader frem for stikkontakten?

  Det er en god idé med en Wallbox eller lignende i stedet for at bruge en stikkontakt til at lade din el- og hybridbil op, da installationen ikke holder til mere end seks ampere over to timer, og det medfører en langsom opladning. Med en ladeboks oplades din bil langt hurtigere og mere sikkert.


  Kan du finde VW-ladebokse på navigationen?

  Når du ejer en VW-el- eller hybridbil, kan du via bilens navigation nemt finde de nærmeste ladestandere. Du kan også gøre brug af Clevers app eller kort, som viser de nærmeste standere.


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få adgang til personlig sammenligning, tips og tricks samt eksklusive tilbud – alt sammen leveret direkte til din indbakke.

  tick Eksklusive tilbud
  tick Personlig sammenligning
  tick Modtag nyheder om nye produkter